İzmir'de trafik kazası: 2 ölü 7 yaralı

İzmir'de trafik kazası: 2 ölü 7 yaralı

İzmir'in Menderes ilçesinde meydana gelen trafik kazasında karı-koca hayatını kaybederken, iki çocukları ve toplamda yedi kişi yalandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza, dün saat 14.30 civarında Gümüldür-Özdere yolunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Yusuf Akbulut'un kullandığı 35 AEL 650 plakalı araç, Rasim G.'nin idaresindeki 35 HC 9608 plakalı araçla çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç da savrulurken, kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, Yusuf Akbulut ve eşi Nuray Akbulut'un kaza yerinde hayatını kaybettiklerini tespit etti. Kazada, Akbulut çiftinin çocukları Elif ve İsmet Akbulut ile diğer araçtaki Rasim G., Medine Y., Murat Tan Y., Çınar Miraç Tan Y. ve Meryem T.'nin hafif yaralandığı belirlendi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, hayatını kaybeden çiftin cenazeleri yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Havalimanı çalışanı oldukları öğrenilen Yusuf ve Nuray Akbulut'un cenazeleri, yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Çiftin cenazelerinin Menderes Görece'de defnedileceği öğrenildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.