Jahrein müstehcenlik suçundan gözaltına alındı! Canlı yayında söyledikleri mide bulandırdı

Jahrein müstehcenlik suçundan gözaltına alındı! Canlı yayında söyledikleri mide bulandırdı

Jahrein adıyla bilinen fenomen Ahmet Sonuç, Twich yayınında söylediği sözler nedeniyle gözaltına alındı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü, sosyal medyada Jahrein olarak bilinen Ahmet Sonuç'un gözaltına alındığını ve kendisine müstehcenlik suçundan işlem yapıldığını açıkladı.

Son dönemde sosyal medya üzerinden yaptığı tartışmalı paylaşımlarla dikkat çeken Jahrein, son olarak "Bu kadar ekranlardan uzak olma sebebim... Birincisi, Hanımın kardeşi neyim oluyor lan?" şeklindeki sorusu ve ardından yaptığı "Baldız olsa çoktan..." yorumuyla büyük tepki topladı. Bu sözler, diğer Twitch yayıncıları ve sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi.

2024-09-12-jahrein-x.jpg

Antalya Emniyet Müdürlüğü, Jahrein olarak bilinen Ahmet Sonuç'un gözaltına alındığını ve müstehcenlik suçundan hakkında işlem başlatıldığını duyurdu.

Antalya Emniyet Müdürlüğü konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bazı basın/yayın organları ile sosyal medya hesaplarında internet aracılığı ile müstehcen içerikli konuşmalar ve yayınlar yapıldığı haberlerinin yer alması üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur.

X (Twitter) isimli sosyal medya platformu üzerinden "Rockerpuck_Evil" kullanıcı adı ve "Pungent 666" rumuzu ile yöneticisi olduğu "İncel sohbet odası" başlıklı açık kaynaklarda yer alan canlı sohbet odasında toplumun genel ahlakına ve genel değer yargılarına uygun olmayan konuşmalar yapıldığı görülmüştür.

Bahse konu konuşmalar incelendiğinde, "Rockerpuck_Evil" kullanıcı isimli "Pungent 666 rumuzlu X hesabı kullanıcısının (E.K.) isimli şahıs olduğu TESPİT EDİLMİŞTİR.

Ayrıca "JAHREİN" isimli/rumuzlu kullanıcının Twitch isimli sosyal medya platformunda yaptığı canlı yayında benzer içerikli konuşmalar yaptığı görülmüş, yapılan incelemeler neticesinde "Jahrein" isimli/rumuzlu kullanıcının (A.S.) isimli şahıs olduğu TESPİT EDİLMİŞTİR.

(E.K.) ve (A.S.) isimli şahıslar 12.09.2024 günü Emniyet Müdürlüğümüz Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimiz tarafından GÖZALTINA ALINARAK haklarında; Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi'ne göre MÜSTEHCENLİK suçundan İŞLEM BAŞLATILMIŞTIR."

JAHREİN KİMDİR?

Jahrein, gerçek adıyla Ahmet Sonuç, 1988 doğumlu bir Türk Twitch yayıncısı, YouTuber ve internet fenomenidir. Almanya’da büyüyen Sonuç, uzun yıllar oyun dünyasında aktif olarak bulunmuş ve eğlenceli, samimi yayın tarzıyla geniş bir takipçi kitlesi kazanmıştır.

taninmis-yayinci-jahrein-gozaltinda-tepki-ceken-sozleri-olay-oldu-peki-jahrein-kimdir-8769.jpg

Sadece oyun içerikleriyle değil, aynı zamanda güncel konular, siyaset ve sosyal meseleler üzerine yaptığı tartışmalarla da tanınmaktadır. Jahrein, Türkiye'deki en popüler yayıncılardan biri olarak kabul edilmekte ve sosyal medya platformlarında önemli bir etkiye sahiptir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.