Kabin memuru valizin üzerindeki etiket hakkında herkesi uyardı!

Kabin memuru valizin üzerindeki etiket hakkında herkesi uyardı!

Yolculuklarda kullanılan valiz etiketleriyle ilgili dikkat çekici uyarı geldi. Kabin memuru ‘sakın böyle yapmayın’ diye uyardı.

Yolculuğa çıkarken güvenlik konusu herkes için çok önemlidir. Bu yüzden kabin memurları sık sık önemli uyarılar yapar. Güvenliğimizi korumak için onun direktiflerini dinlemek önemlidir.

Kabin memurları bazen bu uyarılardan en önemlilerini sosyal medya kanalları üzerinden de yapabiliyorlar hatta videolu paylaşım gerçekleştiriyorlar. İşte onlardan biri de valiz etiketleriyle ilgili açıklamasını bu yolla yaptı ve konuya dikkat çekti.

s-18ca49e8f66fdab84d5a33dace75c24076cdb4bc.jpg

VALİZDEKİ İSİM ETİKETİNİ BÖYLE KULLANIN

Bir kabin memuru, hava yolu yolcularına valiz etiketleriyle ilgili önemli bir güvenlik önerisinde bulundu. Seyahat güvenliği açısından mutlaka valiz etiketiyle alakalı bu uyarıyı dikkate almalısınız.

Videolu bir açıklamada, kişisel bilgilerinizi korumak için valiz etiketlerinin görünmeyen bir şekilde çevrilmesi gerektiğini vurguladı.

s-d86ce83a00e60efd70d3e07b7d24ff319e7bc75c.jpg

Memur, etiketlerin yalnızca bagaj kaybolması durumunda faydalı olduğunu belirtiyor ve yolcuların, tanımadıkları kişilerin etiketlere bakarak kişisel bilgilerini öğrenmesini engellemek için bu basit önlemi almalarını öneriyor.

Bu yöntemle, yolcuların hem güvenliği artırılıyor hem de özellikle yoğun seyahat dönemlerinde potansiyel tehlikeler azaltılmış oluyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.