Kadın sandığı sevgilisi erkek çıktı: 1 milyon 400 bin TL dolandırıldı

Kadın sandığı sevgilisi erkek çıktı: 1 milyon 400 bin TL dolandırıldı

Esra Erol'da Okan isimli genç, 1 milyon 400 bin TL verdiği sevgilisinin canlı yayında kadın değil erkek olduğunu öğrendi.

ATV’de yayınlanan Esra Erol'da programına katılan Okan isimli genç adam, internetten 1 yıldır görüştüğü kadına 1 milyon 400 bin TL para gönderdiğini, ancak bundan sonra sevdiği kadına bir daha ulaşamadığını söyledi.

Görüşmeleriniz yalnızca telefon üzerinden yaptıkları sevgilisini merak eden genç adam canlı yayında Esra Erol'dan yardım talebinde bulundu.

Esra Erol tarafından bulunan Okan'ın sevgilisi Aslı E. aslında Murat K. isimli bir erkek çıktı.

Gerçeği canlı yayında öğrenen Okan, “Kolay güvenen bir insan değilim. Hipnoz gibi oldum. Sağlıklı düşünemedim. Bana 'Adam gibi adamsın.' diyordu" sözleriyle şaşkınlığını ifade etti.

Murat K’nın, başkasının fotoğrafını ve Aslı E. ismini kullandığı belirlendi.

gx73pcpauaezweg.png

“ASLI DİYE BİRİ YOK”

Canlı yayına bağlanan Murat K. “Aslı Ekinci benim arkadaşım. Sanal platformdan bir yazışma oldu. Aslı diye biri yok. Yazışmaları yapan benim” diye konuştu.

FOTOĞRAFI KULLANILAN KADIN DA BAĞLANDI

Öte yandan fotoğrafı kullanılan gerçek kişi de yayına bağlanarak, “Nasıl böyle bir şey olabilir. Fotoğrafımı nereden aldınız? Size dava açacağım. İsmim farklı sadece fotoğrafım kullanıldı” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.