Kağıt fabrikasında yangın

Kağıt fabrikasında yangın

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Velioğlu Mahallesi'nde bulunan Essel Kağıt A.Ş. fabrikasının bahçesinde yangın meydana geldi.

Geri dönüşüm atıklarının henüz belirlenemeyen bir nedenle alev almasıyla başlayan olayda, büyük çapta kağıt ve karton malzemeler zarar gördü.

Olayın fark edilmesi üzerine fabrika yetkilileri hemen Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne haber verdi. İtfaiye ekiplerinin yanı sıra çevre illerden de destek alındı. Yoğun çaba sonucu yangının büyük bir kısmı kontrol altına alınarak söndürme ve soğutma çalışmalarına geçildi. Ancak ekipler, atık malzemelerin içindeki küçük yangın noktalarını da kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yangın sırasında alandaki dumandan etkilenen bazı fabrika çalışanlarına, sağlık ekipleri tarafından anında müdahale edildi. Sağlık durumları iyi olan görevlilerin durumu stabil.

Olay, çevredeki vatandaşlar tarafından merakla izlenirken, yetkililer ve ekiplerin yangının tamamen kontrol altına alınması için çalışmalarına devam edildiği bildirildi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili olarak inceleme başlatıldı ve soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.