Karabük’te 3 kaza ardı ardına yaşandı: 5 kişi yaralandı

Karabük’te 3 kaza ardı ardına yaşandı: 5 kişi yaralandı

Karabük'te ardı ardına meydana gelen trafik kazalarında toplamda 5 kişi yaralandı.

Elde edilen bilgilere göre Karabük’ün Yenimahalle Sadri Artuç Caddesi üzerinde M.A. idaresindeki araç ile Sadri Artuç Caddesi üzerinde Güven Kavşağından seyir halinde olduğu esnada yaya geçidinde yayalara yol vermek için durakladı.

aw230959-03.jpg

Tam da bu sırada M. Ç. idaresindeki motosiklet önünde duraklayan araca arkadan çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü M.Ç. yaralandı ve olay yerine gelen ambulans ile Safranbolu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bir diğer kaza, M.C., motorsikleti ile Öğretmenler Sitesi istikametinden kavşak istikametine gittiği esnada bir kamyonet ile çarpıştı. Kaza sonrasında kamyonet sürücüsü olay yerinden kaçarken, yaralı motosiklet sürücüsü M.C. ve arkasında bulunan İ.Y., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

aw230959-01.jpg

Karabük’teki üçüncü kaza ise, H.K. idaresindeki motosiklet, Yıldız Caddesi üzerinde, Bahattin Gazi Camii istikametinden Kayabaşı meydan istikametine seyir halindeyken motosikletin hakimiyetini kaybetti.

Yan yatan motosiklet yerde metrelerce sürüklendi ve kazada sürücü H.K. ile arkasında bulunan yolcu S.G. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.