Karabulut Ailesinin Avukatı Rezan Epözdemir'den şoke eden açıklama: Okuyunca inanamayacaksınız

Karabulut Ailesinin Avukatı Rezan Epözdemir'den şoke eden açıklama: Okuyunca inanamayacaksınız

Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasının ardından avukat Epözdemir'den dikkat çeken açıklamalar.

Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasının ardından Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

istanbul-cem-garipoglunun-cenazesi-adl-419543-116615.jpgEpözdemir, mezar açma işleminin Cumhuriyet savcısı, soruşturma savcısı, üç adli tıp doktoru ve iki olay yeri inceleme ekibi ile kolluk kuvvetlerinin katılımıyla gerçekleştirildiğini belirtti.

istanbul-cem-garipoglunun-cenazesi-adl-419820-116615.jpgEpözdemir, “1 hafta içinde kuvvetle muhtemel rapor tanzim edilecektir. İnşallah geldiğimiz noktada 15 yılın sonunda maddi gerçek ortaya çıkar. Adalet tecelli eder” ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin "Cem Garipoğlu'nun cenazesi yerine başka bir cenaze çıkması durumunda ne olur?" sorusuna yanıt veren Epözdemir, "Türk hukuk tarihinin en büyük skandalı olur" dedi.

istanbul-avukat-epozdemir-1-hafta-ici-419974-116811.jpgAyrıca, gazetecilerin “Neden kefen yok?” sorusuna da yanıt veren Epözdemir, "Bu durumu anlayamadım. Hiçbir kefen bez yok. Bu durum birkaç alternatifi bize sunabilir. Kaybolmuş veya aşınmış olabilir mi? O bana çok rasyonel gelmiyor. Sonradan kemiklerin bırakılma ihtimali, kefenin olmadığı yerde çok kuvvetli bir ihtimal olarak karşımızda duruyor. Bu beni ziyadesiyle rahatsız etti. 2014 yılında defin işlemi sırasında da kayıt alınmamış. Biz de otopsiye girmedik; yasal hakkımız da yok" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.