Karpuz alırken dikkat! O hile şaşkına çevirdi

Karpuz alırken dikkat! O hile şaşkına çevirdi

Yazın sık sık tüketilen sulu meyve karpuz ile ilgili öyle bir detay ortaya çıktı ki görenler gözlerine inanamadı.

Sosyal medyada paylaşılan ilginç videoların arasına bir yenisi daha eklendi. Bu kez GDO’lu olduğu iddia edilen karpuzların üzerinde yapılan hilenin paylaşımını gerçekleştiren bir sosyal medya kullanıcısı, videoyu görenleri şoke etti.

Sağlığımıza yaz kış önem veririz. Sağlıklı beslenmek için uzmanlar da sebze ve meyve tüketimini teşvik eder. Ancak günümüzde sağlıklı diye tükettiğimiz meyveler bile sağlıksız olabiliyor. Üstelik gıdada uygulanan hileleri bazen ruhumuz bile duymuyor. Yeni bir hile ise sosyal medyanın gündemine oturdu. Bir sosyal medya kullanıcısı, “Karpuza dikkat edin” diye paylaştı.

KARPUZUN DIŞ KABUĞUNU TIRNAĞIYLA SOYDU

Sosyal medyada paylaşılan hile videosu şaşkınlık yarattı. Yabancı kaynaklı bir videoyu sosyal medya hesabından paylaşan bir vatandaş, “Ülke ayrımı yok, bu durum tüm dünyada aynı” ifadelerini kullandı.

Paylaşılan videoda karpuzların dış kabuklarının üstü, tırnakla soyuluyor ve altından açık yeşil düz kabuk görünüyor. Böylece karpuzların üst yüzeyinin boyandığı görülüyor. Olgunlaşmamış karpuzun boyanarak satılması şaşkınlık yarattı.

Videoyu paylaşan X kullanıcısı, “Yaz geldi, en çok yediğimiz meyvelerden biri olan karpuz'a dikkat edin, sahtekarlar zaten GDO ve bir sürü kimyasal tarım ilacıyla üretiyorlar ama son dönemde bio mühendislik ürünü gıdalar çoğaldı ve gördüğünüz gibi eşeği boyayıp satıyorlar. Ülke ayrımı yok bu durum tüm dünyada aynı” notunu düştü.

karpuz.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.