Katil Semih Çelik’i babası tüm detayları anlattı! Cinayet günü bunları yapmış

Katil Semih Çelik’i babası tüm detayları anlattı! Cinayet günü bunları yapmış

2 genç kızı vahşice katletmesinin ardından intihar eden katil Semih Çelik’in babasının ifadesine ulaşıldı. Saat saat yaptıkları ortaya çıktı.

İstanbul Fatih’te geçtiğimiz Cuma günü Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi’nde yaşanan korkunç olayda, daha önce kasaplık yapan 19 yaşındaki Semih Çelik, yaşıtları İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i öldürdü.

Çelik, Edirnekapı surlarına çıkarak İkbal Uzuner’in başını kesip surlardan aşağıya attı. Ardından boynuna ip geçirip surlardan atlayarak intihar etti.

Olayın ardından kamuoyunda büyük yankı uyandıran bu vahşetle ilgili en detaylara Sabah Gazetesi ulaştı. Katil zanlısının babası A.Ç., oğlu ile ilgili önemli detayları anlattı.

semih-celik-1.webp

"TELAŞLA BİLGİSAYARINI KAPATIYORDU"

Oğlunun okulu yarıda bıraktığını söyleyen Baba A.Ç. şunları anlattı:

"Bir oğlum bir kızım var kayınpederimin evinde oturuyoruz. Pandemiden önce Lise 3'te okuduğu sırada öğretmen çağırıp bize bir arkadaşını söyleyerek 'Ondan uzak dursun' demişti.

O dönemde Semih'e almış olduğum bilgisayar ile evde devamlı vakit geçiriyordu. Odasına ben, annesi ya da ablası girdiğinde hemen telaşla bilgisayarını kapatıyordu.

Bilgisayarı şifreli olduğu için de ne yaptığını, kimle görüştüğünü kontrol edemiyorduk. Daha sonra kendisi bize okumayacağını söyledi.

fatihte-2-kadini-katledip-intihar-eden-semih-celikin-cenazesi-gundem-oldu.webp

Ben de kendisine neden böyle düşünüyorsun dediğimde 'Bana okuyup büyük adam olacağım da, bilim adamı olacağım da ne olacak' diyordu. Dışardan okuyup liseyi bitirdi"

İLKBAL'İN ANNESİ SEMİH'İN ANNESİNİ ARAMIŞ

Baba A.Ç., 2022 yılında Semih'in İkbal Uzuner ile olan tehlikeli ilişkisini ve intihar girişimini şu sözlerle anlattı: "1 Mart 2022'de İkbal'in annesi, eşimi arayıp 'Senin oğlun kızımın beynini yıkamış, birlikte intihar edecekler' dedi. Aynı gün Semih’in göğsünden kendini bıçakladığını öğrendik."

Semih’in bir süre sonra kasap olmak istediğini ve bu yönde çalışmaya başladığını belirten baba A.Ç., en son Bayrampaşa’da çalıştığını söyledi. "Evde altın birikimleri vardı, ihtiyaçlarını bunları satarak karşılıyordu." diyen baba devamında "Bir gün odasında korkutucu şeytana benzeyen kara kalem çizimler gördüm. Sorduğumuzda, 'Anlamazsınız, düşünce yapılarımız farklı' diyordu. Üzerine gitmedik." dedi.

ekran-goruntusu-2024-10-05-133800.jpg

"12:00 VE 17:00 ARALARINDA VAKİT GEÇİRİRLERDİ"

Semih, İkbal Uzuner’den ayrıldıktan sonra sınıf arkadaşı Ayşenur Halil ile ilişki yaşamaya başladığını aktaran Baba A.Ç., Ayşenur'un Pazartesi günleri evlerine geldiklerini 12:00 ve 17:00 arasında Semih ile birlikte vakit geçirdiklerini anlattı.

CİNAYETTEN KISA SÜRE ÖNCE ANNE GÖRÜNTÜLÜ ARAMIŞ

Semih’in annesi ve ablası Ankara’ya gittikten sonra baba A.Ç., oğluyla bir süre yalnız yaşadığını, bu dönemde Semih’in evde yalnız başına vakit geçirdiğini ifade etti. Olay günü ise sabah işe gittiğini ve 10:44'te Semih'i arayıp geç geleceğini söylediğini belirtti.

19158065-728xauto.webp

Semih'in ise babasına Ayşegül'ün evde olduğunu ve eve gelmemesini istediğini söyledi. Baba A.Ç Saat 11:00 sularında Anne Çelik'in Semih'i görüntülü aradığını aktardı. Annenin babaya aktardığına göre görüntülü konuştuğunda Semih ve Ayşenur'un gayet normal olduğunu söylemiş.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.