Katil Semih Çelik'in annesi İkbal'in ailesine sitem etti. "İkbal hiç rahat bırakmadı sürekli aradı"

Katil Semih Çelik'in annesi İkbal'in ailesine sitem etti. "İkbal hiç rahat bırakmadı sürekli aradı"

Katil Semih Çelik'in annesi vahşice öldürülen İkbal'in ailesine sitemde bulundu.

İstanbul'da 19 yaşındaki Semih Çelik'in, Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i vahşice katletmesi Türkiye'yi derinden sarstı. Olayın ardından katil Semih Çelik'in annesi Hafize Çelik, İkbal Uzuner'in ailesine sitem ederek, "Ben elimden geleni yaptım ama oğlumu hiç rahat bırakmadı" dedi.

640xauto-2024-10-09t113916-195.webp

ATV Haber'e konuşan, Hafize Çelik, Uzuner ailesini defalarca uyardığını, ancak İkbal'in hâlâ İstanbul'da tutulmasına anlam veremediğini belirtti. Anne, "Oğlum İkbal ile daha önce intihar planı yapmıştı. İkbal, Semih'in gönderdiği 'Gözlerini oyacağım' içerikli videodan sonra nasıl hala İstanbul'da kalabiliyor?" diye sordu.

640xauto-2024-10-09t113902-646.webp

Çelik, oğlunun psikolojik sorunları olduğunu ve bu durumdan ötürü sürekli doktor gezdirdiklerini ifade etti. "Oğlum intihara eğilimliydi ama böyle bir şey yapacağını asla tahmin etmezdim," diyen anne, "Elimden geleni yaptım ama o İkbal onu hiç rahat bırakmadı, sürekli aradı." ifadelerinde bulundu.

640xauto-2024-10-09t113858-956.webp

Oğlunun intihar girişimi hakkında bilgi veren Çelik, "Üç yıl önce birlikte intihar etmeyi planlamışlardı, İkbal vazgeçince Semih kalbine bıçak sapladı," dedi. Anne, oğlu ile katledilen Ayşenur Halil’in son konuşmalarını da anlatarak, "Oğlumun yanında Ayşenur vardı, bir şey sezemedim," ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.