Katil Semih Çelik'in katlettiği İkbal hakkında skandal sözler: "Kurban olacağını bilerek gitti"

Katil Semih Çelik'in katlettiği İkbal hakkında skandal sözler: "Kurban olacağını bilerek gitti"

Cani Semih Çelik'in katlettiği İkbal Uzuner hakkında skandal iddia.

Ayşenur Halil'in de canını alan 19 yaşındaki cani Semih Çelik'in daha sonra İkbal Uzuner'i surlarda vahşice katletmesiyle ilgili canlı yayında ortaya atılan bir teori tepki çekti.

Narin Güran cinayetindeki değerlendirmeleriyle sık sık gündem olan emekli Cinayet Büro amiri Savaş Kurtbaba, İkbal'in "bilinçli olarak" kurban olduğunu ifade etti. Kurtbaba bu görüşünü desteklemek için İkbal'in daha önce de intihar girişiminde bulunduklarını hatırlattı.

Türkiye geçtiğimiz cuma son zamanların en tüyler ürpertici görüntülerinden birine tanık oldu. Semih Çelik adındaki cani, 19 yaşlarındaki Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i yaklaşık yarım saat arayla öldürdü.

s-a172ee08f034c586f25c438d8474d6f814c7b897.jpgÖLDÜRMEYİ İLK KEZ DÜŞÜNMEMİŞTİ

Olaydan yaklaşık 1 yıl önce Semih Çelik'in İkbal'e gönderdiği videoda söyledikleri de kan dondurdu. Cani genç İkbal'e hitap ettiği videoda "Bugün beni gördüğün gün oraya seni öldürmeye gelmiştim. Bu hayattan çıkarken can almak istiyorum. Ve bu yüzden bu insanın sen olması daha değerliydi. Kalbini çıkartmak, gözlerini… Biliyorsun zaten oralarını!" diyordu.

728xauto-30.webpİKBAL'İN ANNESİNDEN TELEFON

Semih Çelik'in babası, 2022'de İkbal Uzuner'in annesinin, Semih Çelik'in annesini aradığını ifade etmiş, anne Uzuner'in "Senin oğlun benim kızımın beynini yıkamış, beraber intihar edecekler" dediğini aktarmıştı. Baba Çelik ifadesinde aynı gün akşam saatlerinde Semih'in kendini göğsünden bıçaklayarak intihara giriştiğini söylemişti.

"İKBAL OĞLUMU HİÇ RAHAT BIRAKMADI"

Semih Çelik'in annesi ise oğlunun daha önce intihar girişiminde bulunduğuna değinirken "Hastaydı, ben onu doktor doktor gezdirdim. Elimden geleni yaptım ama o İkbal onu hiç rahat bırakmadı, sürekli aradı" demişti.

728xauto-29.webpCANLI YAYINDA SKANDAL İDDİA

Çelik ailesinden gelen bu açıklamalar üzerine bu kez canlı yayında ortaya atılan bir iddia tepki topladı. Emekli cinayet büro amiri Savaş Kurtbaba, Semih'in vahşice katlettiği İkbal'in ölüme bilinçli olarak kurban gittiğini iddia etti.

728xauto-27.webpHakan Ural'ın Kanal D'de yayınlanan "Neler Oluyor Hayatta" programına katılan Kurtbaba, "Kız tamamen bilinçli olarak kurban gitti. Kendi de kurban olacağını bilerek gitti" dedi.

Kurtbaba sözlerine stüdyodakilerin şaşırması üzerine "Bunlar zaten 1 yıl önce intihar etme kararı almışlar" diye de devam etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.