Katil Semih Çelik'in katliam planı videosu ortaya çıktı! 1 yıl önce her şeyi açıklamış

Katil Semih Çelik'in katliam planı videosu ortaya çıktı! 1 yıl önce her şeyi açıklamış

İlknur Uzuner ve Ayşenur Halil'i vahşice katleden Semih Çelik'in olayı planladığına dair videosu ortaya çıktı.

İstanbul'da yarım saat arayla iki genç kadını vahşice katleden 19 yaşındaki Semih Çelik ile ilgili kan donduran detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Çelik'in, bir yıl önce başını keserek öldürdüğü İkbal Uzuner'e hitaben çektiği bir video ortaya çıktı.

Söz konusu videoda Çelik, Uzuner’e ölüm tehditleri savuruyor ve onu öldürmek istediğini belirtiyor.

Türkiye, İstanbul’da yaşanan çifte cinayetin şokunu yaşarken, katil zanlısı Semih Çelik’in kan donduran ifadeleri gündeme damga vurdu.

3725980-62275a73a9c5c19e7e01e07753b32923.jpg

CİNAYET GÖZ GÖRE GÖRE GELMİŞ

Kasaplık yapan Semih Çelik'in, cinayetten bir yıl önce İkbal Uzuner için çektiği video, Ekol TV tarafından yayınlandı. Videoda Çelik'in, Uzuner'e ölüm tehditleri savurduğu ve onu öldürmeyi planladığı anlaşıldı.

Psikolojik sorunları olduğu ve bir yıl içinde 5 kez hastaneye başvurduğu öğrenilen Çelik, videoda şu ifadeleri kullanıyor:

"İkbal seninle özel olarak vedalaşmak istedim. Sonunda ölüyorum. Benim yüzümden yaşamış oldukların için özür dilerim. Bunlar için senden çok özür diliyorum. Ama benim için güzeldi her şey. Bundan sonra korkmana endişe etmene gerek kalmayacak.

3725980-8e540d34995a4f1298df08a77200fc99.jpg

Tamamen kapanıyor bu konu. Umarım normal bir yaşam yaşayıp güzel ölürsün. Ama sana söylemem gereken bir şey var. Dün beni gördüğün gün, seni öldürmeye gelmiştim. Bu hayattan çıkarken can almak istiyorum. Bu insanın sen olmasını istiyorum. Bu insanın sen olması daha değerliydi. Kalbini çıkartmak, gözlerini.. Biliyorsun zaten onları.

Bekledim apartmanın altında seni bekledim. Takip ettim saatlerce. Normal bir gün olsaydı ölmüş olacaktın. Tanrı o kadar yardım etti ki.

İyi ki olmadı böyle bir şey ve vazgeçtim. Seni öldürürsem diğer tarafta peşimi bırakmayacaksın. Diğer tarafta canlı bir insan olarak peşimi bırakmayacaksın. O yüzden tek başıma gideceğim. Kimseyi öldürmeden."

3725980-65006b7e569baff889dd786f29a12c18.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.