Katil Semih Çelik'in komşuları konuştu! Cinayet günü bu soruyu sormuş

Katil Semih Çelik'in komşuları konuştu! Cinayet günü bu soruyu sormuş

İki genç kızı vahşice katleden 19 yaşındaki katil Semih Çelik'i komşuları anlattı. Cinayet günü fırına gidip bu soruyu sormuş.

İstanbul Fatih’te önceki gün Türkiye’yi sarsan bir cinayet yaşandı. Cuma günü saat 16.00 sıralarında, Fatih'in Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi’nde kasaplık yapan 19 yaşındaki Semih Çelik, aynı yaşta olan İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i yarım saat arayla katletti.

Olayın ardından Edirnekapı surlarına çıkan Çelik, İkbal Uzuner’in başını keserek surlardan aşağı attı ve boğazına ip geçirerek intihar etti.

Türkiye’nin gündemini sarsan bu olayda her detay tüyleri ürpertiyor. Önceki gün katil Semih Çelik’in İkbal Uzunuer’i 1 yıl önce öldürmeyi planladığını anlattığı video ortaya çıktı. İki genç kızı vahşice katleden Semih Çelik’in Ayşenur’un sevgilisi olduğu öğrenilirken İlkbal’e de uzun zamandır takıntılı olduğu ortaya çıktı.

turkiye-bunu-konusuyor-surlardaki-dehsette-yeni-detaylar-ortaya-cikti-aysenur-halil-nasil-olduruldu-bp8i.webp

KOMŞULARI İLK KEZ KONUŞTU

Hürriyet’ten Ali Rıza Akbulut'un haberine göre, mahalle sakinleri Semih Çelik hakkında dikkat çekici bilgiler verdi. Çelik, 2018 yılında Fatih’ten Eyüpsultan’da bir eve taşınmış ancak Fatih’teki eski çevresiyle bağlarını koparmamıştı.

6 yıldır oturduğu semtin esnafı, Çelik’in sosyal bir hayat sürmediğini, mahallede çok az görüldüğünü ve kimseyle yakın ilişki kurmadığını ifade etti. Mahalle esnafı, “Arada sırada yüzünü görürdük, selam bile vermezdi. Buraya sadece uyumaya gelirdi” dedi.

semih-celik-ikbal-uzuner-ve-aysenur-halil.jpg

“ÜSTÜM NASIL OLMUŞ, İYİ Mİ?”

Olay günü Semih Çelik’in sokağın karşısındaki fırına uğrayarak kıyafetlerini gösterip, “Üstüm nasıl olmuş, iyi mi?” diye sorduğu öğrenildi.

Çelik’in doğup büyüdüğü sokakta emlakçılık yapan Uğur Yılmaz, mahallede herkesin birbirini tanıdığını ancak Çelik ve ailesini çok az gördüklerini belirttiklerini ve annesini hiç tanımadıklarını söyledi.

1200x675-son-dakika-istanbul-fatihte-kan-donduran-olay-19-yasindaki-semih-celik-aysenur-hilal-ve-ikbal-uzuneri-katletti-1728068758428.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.