Kayıp Narin nerede? Şüpheli ifadeler ortaya çıktı

Kayıp Narin nerede? Şüpheli ifadeler ortaya çıktı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’tan beri kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki kırsal Tavşentepe Mahallesi'nde, Güran ailesinin 8 yaşındaki kızı Narin'in kaybolması üzerine başlatılan soruşturmada Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren'den dikkat çeken açıklamalar geldi.

aw273567-01.jpgNARİN İÇİN HERKES SEFERBER OLDU

Küçük Narin'i bulmak için bölgede tüm güvenlik güçleri seferber oldu. Sekiz yaşındaki kız çocuğunu bulmak amacıyla yüzlerce kişi sorgulandı, binlerce araç kontrol edildi. Tarla ve samanlık yığınları titizlikle aranırken, toplu taşıma araçlarına da Narin'in fotoğrafları asıldı.

aw274277-01.jpg"KURAN KURSUNA GİTTİ" İDDİASI UYUŞMUYOR

Cumhuriyet'ten Fahrettin Öztürk'e konuşan Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren, soruşturmayla ilgili önemli detaylar paylaştı. Eren, Narin'in ilk kaybolduğunda DHA'ya göre Kuran kursuna gitmek için evden çıktığının belirtildiğini ancak kamera kayıtlarına göre, Narin'in kursa girdiği görülse de çıkışına dair bir görüntünün bulunmadığını aktardı. Ayrıca, Kuran kursunun saatleri ile Narin'in kaybolduğu saatlerin uyuşmadığını vurguladı.

erzurum-erzurumlu-is-insanindan-narini-362057-100099-001.jpgİMAMIN EVİ DE ARANDI

Eren, Kuran kursunun imamının ifadesinin alındığını ve evinin arandığını belirtti. Birçok evde de aramalar yapıldığını ifade eden Eren, 'bilgi sahibi' olarak ifade verenlerin yanı sıra bazı kişilerin 'şüpheli' sıfatıyla gözaltına alındığını bildirdi.

aw275222-01.jpgSaadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği Genel Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan da X hesabından dikkat çeken şu mesajı paylaştı:

Anne konuşmaya başladı !!

Askere gidecek olan abi ve iki arkadaşı Narinin kaybolduğu saatlerde evin arka tarafında sigara içiyor ve bir köpeğe zarar veriyorlar.

Anne “ilk defa söylüyorum bizden şüphelenirler diye söylemedim”

Hayvana zarar veren insanlara güvenilmeyeceğini anne de biliyor.

Gerçekler geç de olsa ortaya çıkacak az kaldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.