Kayseri'de çocuğuna bıçak fırlatan anne serbest bırakıldı

Kayseri'de çocuğuna bıçak fırlatan anne serbest bırakıldı

Kayseri'de, 8 yaşındaki oğlu A.C.N.'ye ekmek bıçağı fırlatarak bacağından yaralayan 50 yaşındaki Emine N., ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Kayseri, Kocasinan ilçesi Yeşil Mahalle'de, 16 Haziran'da sabah saatlerinde yaşanan olayda, psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Emine N., henüz bilinmeyen bir nedenle oğlu A.C.N. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Emine N., mutfaktan aldığı ekmek bıçağını oğluna fırlattı. Olay sonucunda A.C.N., bacağından yaralandı. Baba A.N.'nin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı çocuk, Kayseri Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı ve sonrasında taburcu edildi.

6672aaebaa615cc5613d5881.webp

Emine N., polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. İfadesi alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Emine N.'nin ifadesinde pişman olduğunu belirttiği ve bıçağı oğluna değil, duvara doğru fırlattığını iddia ettiği öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturmayı devam ettiriyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.