Kayseri'de sel can aldı!

Kayseri'de sel can aldı!

Kayseri’nin Bünyan ilçesinde etkili olan sağanak yağış, bir kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu.

Güllüce Mahallesi’nde meydana gelen sel felaketinde, aracıyla sele kapılan Muhittin Saraç’ın cansız bedeni, kaybolmasının ardından yaklaşık 15 saat sonra aracının bulunduğu yerden 10 kilometre uzakta, bir evin bahçesinde bulundu.

SELE KAPILARAK YATAĞA SÜRÜKLENDİ

Dün akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağışlar nedeniyle, heyelan sonucu mahsur kalan araçlardan biri sele kapılarak dere yatağına sürüklendi. Olay yerine sevk edilen jandarma, sağlık ve arama-kurtarma ekipleri, iş makinesi desteğiyle aracı bulunduğu yerden çıkardı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yapılan arama çalışmaları sonucunda, Saraç’ın cenazesi Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yağış sırasında bölgede mahsur kalan 8 araç ve çok sayıda vatandaş, yaklaşık 150 kişilik ekip tarafından güvenli bölgelere tahliye edildi.

Bölgede yaşayan vatandaşlar, en son 1983 yılında bu kadar yoğun bir yağış gördüklerini ifade etti. Muhittin Saraç’ın arkadaşı Selahattin Şahin, "Bu yağmur adeta bir deprem gibiydi. Muhittin suya kapıldığında durmamış ve aracının ters dönmesi sonucu hayatını kaybetmiş" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.