Kazada ölen 3 kişi toprağa verildi

Kazada ölen 3 kişi toprağa verildi

Bursa'nın İznik ilçesinde yağışlı havada meydana gelen trafik kazasında, TIR'ın kayıp savrulan dorsesine çarpan hafif ticari aracın sürücüsü Osman Kaya (59), oğlu Furkan Kaya (5) ve kayınvalidesi Bedriye Coşkun (70) hayatını kaybetti. Cenazeleri bugün Bursa ve İstanbul'da toprağa verildi.

Kaza, dün saat 09.00 sıralarında İznik ilçesi Boyalıca Mahallesi İznik-Orhangazi kara yolunda gerçekleşti. Orhangazi yönüne gitmekte olan Doğukan Örnek (23) idaresindeki 06 CUF 534 plakalı TIR, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda virajı alamadı. Bu sırada karşı yönden gelen Osman Kaya'nın kullandığı 16 LMM 49 plakalı hafif ticari araç, TIR'ın savrulan dorsesine çarptı.

Güvenlik kamerasına yansıyan kazanın ardından olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada, sürücü Osman Kaya, oğlu Furkan Kaya ve kayınvalidesi Bedriye Coşkun'un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Sebiha Coşkun (43), Muhlis Coşkun (39), Gülseren Akyüz (26) ve Hatice Kaya (4) ise İznik ve Orhangazi devlet hastanelerine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

Osman Kaya'nın, Gemlik'te müteahhitlik yaptığı ve kaza sırasında Bilecik'in Osmaniye ilçesinde yaşayan kızını ziyarete gitmekte olduğu tespit edildi. Bedriye Coşkun ve torunu Furkan Kaya, Bursa'nın Gemlik ilçesinde toprağa verilirken, sürücü Osman Kaya ise İstanbul Beykoz'da Yıldırım Beyazıt Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Kazanın ardından gözaltına alınan TIR şoförü Doğukan Örnek’in ifade işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.