Kazaya karışan tüp yüklü kamyonda patlamalar meydana geldi

Kazaya karışan tüp yüklü kamyonda patlamalar meydana geldi

Mersin’in Tarsus ilçesinde otoyolda tüplerin yüklü olduğu kamyon ile tırın karıştığı kaza sonrasında patlamalar meydana geldi

Mersin’in Tarsus ilçesinde otoyolda tüplerin yüklü olduğu kamyon ile tırın karıştığı kaza sonrasında patlamalar meydana geldi, alevler yükseldi. Tüplerin patlayarak savrulması sonrasında çevrede de yangına neden olan olaya itfaiye ekipleri müdahale etti.

11-001.jpgKaza, Mersin’inTarsus Takbaş mevkiinde Mersin istikametinde meydana geldi. Tüp dolu kamyon ile TIR kazaya karıştı. Kaza sonrasında tüpler patlamaya başlayarak yangına neden oldu. Trafiğin tek yönlü olarak tamamen durdurulduğu olay da yükselen alevler kamyonun tamamını, tırın ise kupa bölümünü sardı.

Otoyol yanında bulunan ağaçlık alana da alevler sıçradı. Patlayan tüpler çevreye saçılırken olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve trafik ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangın bölgesinde hem söndürme hem de soğutma çalışması yaptı. Müdahalenin devam ettiği olaydan sürücülerin sağ kurtulduğu öğrenildi.

Polisin olayla ilgili incelemesi sürerken, dumanları kilometrelerce uzaktan görüntüleyen vatandaşlar olayı mühimmat deposu patladı zannetmesi dikkat çekti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.