Kendi istifa etmedi ama bir futbolcunun hesabını kesti

Kendi istifa etmedi ama bir futbolcunun hesabını kesti

Dün akşam Alanyaspor karşısında tarihi bir mağlubiyet (5-0) alan Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Djaniny'nin fişini çekti.

Trabzonspor''da sular durulmuyor. Alanyaspor karşısındaki 5-0''lık ağır yenilgi sonrası Trabzonspor''da taşlar yerinden oynamaya başladı. Teknik direktör Abdullah Avcı istifa sinyali verirken Bordo-Mavililerde bir de ayrılık kararı çıktı. Abdullah Avcı''nın dünkü maçta 45 dakika şans verdiği isim, takıma veda ediyor.

ABDULLAH AVCI İSTİFA MI EDECEK?

Fenerbahçe galibiyeti sonrası şampiyonluk yarışına dönen ancak bir sonraki hafta Karagümrük''ten 4 yiyen Trabzonspor, Giresun galibiyeti sonrası dün de Alanya''da hezimete uğradı. Abdullah Avcı 5-0 kaybedilen maç sonrası istifa iması yaparken, bazı futbolcularla da ayrılık kararı alındı.

DJANİNY''E GÜLE GÜLE

5-0''lık hezimet sonrası Trabzonspor''da radikal kararlar çıkmaya başladı. Bazı isimlerle vedalaşacak olan Bordo-Mavililerde yönetim duruma el attı. Trabzonspor''da ayrılık kararı alınan isimlerden biri de Djaniny. Abdullah Avcı''nın dünkü maçta 45 dakika şans verdiği Djaniny''nin performansı yine sınıfta kalmıştı.

OYUNCU ARABİSTAN''A GİDEBİLİR

Geçtiğimiz sezon başında ayrılığın kapısından dönen oyuncuyla 2022-23 sezonu öncesi sürpriz bir şekilde yeni sözleşme imzalanmıştı. Buna karşın yine beklentilerin altında kalan Djaniny ile kesin olarak vedalaşma kararı alındı. Oyuncunun talipleriyle temasa geçecek olan Trabzonspor, transferde zorluk çıkarmayacak.

SIRADA BİRKAÇ TANE DAHA OYUNCU VAR

Djaniny''nin yanı sıra Trabzonspor''da gözden çıkarılan birkaç futbolcu daha bulunuyor. Bordo-Mavililer söz konusu isimlerle bu ay içinde resmi olarak vedalaşmanın yollarını arıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.