Kerem Aktürkoğlu derbi tahminini açıkladı: Galatasaray mı, Beşiktaş mı?

Kerem Aktürkoğlu derbi tahminini açıkladı: Galatasaray mı, Beşiktaş mı?

A Milli Takım ve Benfica’nın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray- Beşiktaş derbisine ilişkin tahmini açıkladı.

Yaz transfer döneminin son günlerinde 12 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'dan Portekiz'in köklü kulüplerinden Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray- Beşiktaş derbisine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kick yayınında konuşan milli futbolcu, kariyerine dair önemli değerlendirmeler yaparken gündemdeki çeşitli konular hakkında konuştu.

Aktürkoğlu, Victor Osimhen'in Antalyaspor'a attığı golle ilgili "Victor Osimhen'in golü çok güzeldi. Biz de sizler gibi şaşkın bir şekilde izledik. Tabii ki onun gibi büyük bir oyuncu ile oynamak isterdim." dedi.

"Galatasaray - Beşiktaş derbisi ne olur?" sorusunu da yanıtlayan milli oyuncu "Galatasaray yener tabii ki. İçimizden, gönlümüzden geçen o." ifadelerini kullandı.

Icardi'nin performansına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Aktürkoğlu "Icardi kaldığı yerden devam ediyor. İnşallah daha iyi olur hepsi. Galatasaray inşallah başarılı olur, olacaktır da. Ben de sizler gibi taraftarım artık." dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.