KGM paylaştı: Yola çıkacaklar dikkat

KGM paylaştı: Yola çıkacaklar dikkat

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bülteninı yayımlandı. Bakım ve onarım çalışmaları devam eden yerlerde trafik kurallarına uyulması gerekiyor. 

Kübra Çelebi / KAMU SON HABER 

TEM Otoyolunun Gümüşova Kavşağı-Kavacık Kavşağı arasında yer alan viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları sebebiyle 22:00-06:00 saatleri arasında şerit daraltması yapılmaktadır.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 39-41. km''leri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle yolun her iki yönünde sağ şeritlerde daraltma yapıldı. Trafik 2 şeritten kontrollü olarak sağlandığı bildirildi.

Aydın-Denizli yolunun 21-24.km''leri arasında otoyol köprülü kavşak çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerektiği vurgulandı

TİS Otoyolunun Erzin Kavşağı-Dörtyol Kavşağı arasında üstyapı onarım tadilatı nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Manavgat-Alanya-Gazipaşa yolunun 48-49.km''leri arasında yol çökmesi yüzünden ulaşım servis yolundan yapılmaktadır.

Sinop-Samsun yolunun 24.km.sinde heyelan ıslah çalışmaları yapılmaktadır. Ulaşım yolun bir bölümünden iki yönlü olarak yapılmaktadır.

Hopa, Borçka, Artvin yolunun 47-65 km.leri arasında (Borçka Artvin arası) bulunan 10 adet tünelde yapılacak olan drenaj sistemleri bakım, onarım ve temizlik çalışması nedeniyle 04.05.2023-12.05.2023 günleri arası (9 gün), 08:00-17:30 saatlerinde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.

Balıkesir-İzmir yolunun 2-3.km.leri arasındaki Küçükbostancı Köprüsünde genleşme derzi bakım onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden çift olarak sağlanmaktadır.

Erzincan-Tercan yolunun 17.km.sinde bulunan Terminal kavşağında sinyalizasyon bakım çalışmaları sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolunun (O-52) 23.Kesim 18-23. km.leri arası (Güney Taşıma Şanlıurfa Yönü) Üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılarak ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden çift yönlü olarak sağlanmaktadır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.