Kılıçdaroğlu KKTC ziyareti öncesi İsias Otel açıklaması

Kılıçdaroğlu KKTC ziyareti öncesi İsias Otel açıklaması

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, KKTC ziyareti öncesi sosyal medya hesabından, Adıyaman'da yıkılnan İsias Otel'de hayatını kaybedenler için "yavru vatanın çığlığına sessiz kalınmayacak" açıklaması yaptı. 

Kahramanmaraş merkezli iki depremin vurduğu Adıyaman''da yerle bir olan İsias Otel''de 43 kişilik turist rehberi kafilesinden 30 kişi hayatını kaybederken 35 kişilik Kuzey Kıbrıslı ortaokul voleybol takımı kafilesinden ise kurtulan olmadı. Yavru vatan ziyareti öncesi Twitter hesabından açıklama yapan Kemal Kılıçdaoğlu''nun 30 rehberle, 35 KKTC''li sporcunun enkazında kalarak can verdiği İsias Otel''le ilgili "Yavru vatanımızın evlatları, Adıyaman İsias Hotel’de cinayete kurban gittiler, yavru vatanın çığlığına sessiz kalınmayacak" açıklaması dikkat çekti.

''SELVİ HANIM VE BENİM İÇİN, HAYATIMIZIN EN ZOR GÜNLERİNDEN BİRİ BUGÜN OLACAK''

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile KKTC''ye gittiklerini duyurdu.

Kılıçdaroğlu sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Yavru vatanımızın evlatları, Adıyaman İsias Hotel’de cinayete kurban gittiler. Ailelerle görüşmek üzere, Selvi Hanım ile az önce KKTC’ye geldik. Yavru vatanın çığlığına sessiz kalınmayacak. Selvi Hanım ve benim için, hayatımızın en zor günlerinden biri bugün olacak" 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.