Kim Milyoner Olmak İster’de ‘Bam Bam’lı Fatih Terim sorusu, yarışmacıyı yaktı!

Kim Milyoner Olmak İster’de ‘Bam Bam’lı Fatih Terim sorusu, yarışmacıyı yaktı!

Kim Milyoner İster yarışma programında yarışmacıya, Galatasaray’ın UEFA zaferi öncesinde Fatih Terim’in yaptığı ünlü konuşmadaki "Bam" ifadesinin sayısını bilemeyince, 100 bin TL’lik ödülden oldu.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında, yarışmacıya Galatasaray’ın 2000 yılında UEFA Kupası’nı kazandığı maç öncesinde Fatih Terim’in yaptığı ünlü soyunma odası konuşmasından bir soru soruldu. Soru şu şekildeydi: "Galatasaray'ın 2000 yılında UEFA Kupası'nı kazandığı maç öncesinde Fatih Terim, kayıtlara geçen soyunma odası konuşmasında 'Bam' tam olarak hangi şekilde kullanmıştır?"

Yarışmacıya sunulan seçenekler şunlardı:

A: Bam bam

B: Bam bam bam

C: Bam bam bam bam

D: Bam bam bam bam bam

Yarışmacı, cevabı vermeden önce seçenekleri değerlendirerek, Fatih Terim'in "Bam" ifadesini üç kere söylediğini düşündü ve B şıkkını seçti. Ancak, doğru cevap C şıkkı, yani "Bam bam bam bam" idi.

66dbec4ffe33691c8fb787ac.webp

Yanlış cevabı veren yarışmacı, 100 bin TL'lik ödüle veda etti. Cevabın açıklanmasının ardından yarışmacı, “Demek ki dört kere söylemiş,” şeklinde bir yorumda bulundu. Kenan İmirzalıoğlu ise esprili bir şekilde, “Evet, siz de öyle bir söylediniz ki üç kere söylediğine hepimizi ikna ettiniz,” diyerek yarışmacıya cevap verdi.

Bu anlar, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.