Kızılay yöneticileri çadırları tanıdıklarına dağıtmış

Kızılay yöneticileri çadırları tanıdıklarına dağıtmış

Deprem bölgesinde Kızılay Malatya Ekip Başkanı olarak görevlendirilen Abdurrahman Yıldırım’ın, “Malatya Ekip Başkanlığı” isimli WhatsApp grubunda depremzedelere “çadır yok” denirken Kızılay yöneticilerinin yakınlarına çadır dağıttığı yazışmalar ortaya çıktı

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından çadır ve gıda satışlarıyla gündeme gelen Kızılay’da rezaletin ardı arkası gelmiyor. Kızılay yöneticilerinin hemen hemen hergün yeni bir rezaleti ortaya çıkıyor.

Sendika.org''ta yer alan habere göre, çadır ve gıda satışlarıyla gündeme gelen Kızılay’da rezaletin ardı arkası gelmiyor. Kızılay İstanbul Afet Müdahale Merkezi Müdürü olan ve 6 Şubat depremlerinin ardından Kızılay Malatya Ekip Başkanı olarak görevlendirilen Abdurrahman Yıldırım’ın, “Malatya Ekip Başkanlığı” isimli WhatsApp grubunda başvuruda bulunan depremzedelere “çadır yok” denirken bazı Kızılay yöneticilerinin yakınlarına çadır dağıttığı yazışmalar ortaya çıktı. Yazışmalarda Abdurrahman Yıldırım’ın çeşitli kişilerin isimlerini belirterek, kaç çadır verileceğinin talimatını verdiği görülüyor.

DEPREMZEDELERE ''ÇADIR YOK'' DENİLDİ

Kızılay, Malatya’da çadır dağıtma sorumluluğunun AFAD’da olduğunu belirterek çadır dağıtımı yapmadı. Çadır isteyen depremzedelere “Çadırımız yok” yanıtı verildi. Kızılay’ın Malatya’da bulunan deposunun görüntüleri ise aksine işaret ediyor. Kızılay’ın Malatya deposunda çok sayıda çadır bulunduğu görülüyor. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.