Kızılcık Şerbeti tepkilerden sonra harekete geçti! O isimle ilgili yeni karar verildi

Kızılcık Şerbeti tepkilerden sonra harekete geçti! O isimle ilgili yeni karar verildi

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezon afişi yayınlanmış, ardından yeni bölümler başlamıştı. Afişte ünlü oyuncunun olmayışı dikkat çekmişti. Yeni hamle geldi.

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün başrolünde olduğu Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezonu, geçtiğimiz günlerde ekranlarla buluştu. Ancak dizinin yeni sezon afişinde yer almayan Emrah Altıntoprak'ın canlandırdığı Mustafa karakteri, büyük bir tepkiyle karşılandı.

1733049.webp

AFİŞTE MUSTAFA’NIN EKSİKLİĞİ TEPKİ ÇEKTİ

Kızılcık Şerbeti'nin 3. sezon afişinde, dizinin sevilen karakterlerinden Mustafa'nın yer almaması sosyal medyada büyük bir tartışma yarattı. İzleyiciler, Altıntoprak’ın afişte bulunmamasını eleştirerek yapım ekibini suçladı. Tepkilerin ardından, Altıntoprak kendisini afişe photoshop ile iki farklı noktaya yerleştirdiği esprili bir görsel paylaştı.

1659657.jpg

YAPIM EKİBİNDEN YENİ AFİŞ HAMLESİ

Tepkilerin ardından, Kızılcık Şerbeti'nin yapım ekibi, dizinin yeni afişinde Mustafa karakterini tekrar eklemeye karar verdi. Yeni afişte Emrah Altıntoprak’ın yer aldığı görüldü, böylece karakterin afişteki eksikliği giderildi.

640xauto.webp

KAAN TAŞANER’İN DURUMU DEĞİŞMEDİ

Dizinin 2. sezonunun ortasında Giray karakteri ile diziye dahil olan Kaan Taşaner, yeni afişlerde de yer almadı. Taşaner, afişte yer almamasını "Saygının yokluğu, açıkça yapılan bir hakarete nazaran az saldırgan olsa da aynı derece yaralayıcı bir hal alabilir" sözleriyle eleştirmişti. Ancak, yeni afişte de Kaan Taşaner’in yer almaması dikkat çekti.

66e4458ef92ef2a21d1c97f5.webp

İşte Taşaner’in eleştirisi:

"Saygının yokluğu, açıkça yapılan bir hakarete nazaran az saldırgan olsa da aynı derece yaralayıcı bir hal alabilir. Örneğin, karşıdaki insana hakaret edilmiyordur ama onun bir insan olarak varlığı da tanınmıyordur Bu kişi, varlığı önem arz eden tam bir insan olarak görülmüyordur. Bir toplum yalnızca birkaç kişiyi ayırıp geri kalan kitlelere bu şekilde davrandığı zaman bu bir saygı kıtlığı yaratır. Sanki bu kıymetli cevherden herkese yetecek kadar yokmuş gibi. Çoğu açlıklar gibi; bu kıtlık da insan yapımıdır, yiyeceğin aksine saygının hiçbir maliyeti de yoktur. O zaman niçin saygı bu kadar kıt olsun ki?"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.