Kızılcık Şerbeti’nin Umut’u diziden çıkacak mı? Dedikodulara böyle yanıt verdi

Kızılcık Şerbeti’nin Umut’u diziden çıkacak mı? Dedikodulara böyle yanıt verdi

Sevenleri ile eleştirenleri bol olan Kızılcık Şerbeti dizisinin Umut karakterini canlandıran Serkan Tınmaz, diziyle ilgili iddiaları yanıtladı.

Show TV’nin reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti’nin sezon finali yaklaşırken, diziden ayrılacak karakterler olduğu öne sürüldü. Diziden 4-5 karakterin ayrılacağı iddia edildi. Bu iddialar, dizinin sevilen oyuncusu Serkan Tınmaz’a da soruldu.

f23c0485038a6d78fc593c38045e1fff-640x360.jpg

İDDİALARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

Kızılcık Şerbeti ile ilgili iddiaların sonu gelmiyor. Son konuşulan iddialara göre yeni sezonda olmayacak isimlerin başında Sönmez karakterine can veren Aliye Uzunatağan ve Rüzgar karakterini oynayan Yiğit Kirazcı bulunuyor.

Bu karakterlerin dışında 3 ismin daha veda edeceği konuşulmaya başlandı ancak bu isimlerin kimler olacağıysa henüz bilinmiyor.

Konuyla ilgili bilgisine başvurulan Umut karakterinin oyuncusu Serkan Tınmaz, sorulara içtenlikle yanıt verdi.

12a1652aaf77c25d504dd58b453d0a01-1200x630-001.jpg

“HER ZAMAN YENİLİKLER GEREKİR”

Bir etkinlikte karşılaşılan Serkan Tınmaz’a mikrofon uzatan basın mensupları, kadrodan çıkması planlanan 4-5 kişinin arasında olup olmadığını sorunca, Tınmaz’dan şu cevap geldi:

“Şu an daha dizi bitmedi, devam ediyor. Her zaman yenilikler gerekir, bu uzun bir yolculuk. Şu an için hiçbir bilgimiz yok.”

Bunun üzerine böyle bir yeniliğin kendisini üzüp üzmeyeceği sorulan Tınmaz, “Mesleğin bir parçası bu. Tabii ben bu ekiple çalışmaktan mutluyum. Öyle bir şey olursa da üzülürüm tabii ki ama mesleğimizin bir parçası dediğim gibi” ifadelerini kullandı.

Bu ifadelerden karakterlerin hangilerinin ayrılacağının henüz netleşmediği çıkarımı yapıldı. Ancak Umut karakterinin çıkma ihtimalinin de yüksek olduğu biliniyor.

nurs6-mcuv-001.webp

FEYZA CİVELEK SORUSUNA CEVAP VERDİ

Basın mensuplarının Feyza Civelek için medyada çıkan konular hakkında sorusuna cevap veren Tınmaz, “Başkası hakkında hiç konuşmayayım. Feyza benim iş arkadaşım. Onun hakkında konuşmak bana düşmez. Feyza’nın hayatıyla ilgili bir şey, gerçekten benim yorum yapmam doğru olmaz. Zaten her söylenen ve yazılan şey doğru olsaydı hepimiz çok başka yerlerde olurduk” sözlerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.