Kocaeli ev yangını: 7 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi

Kocaeli ev yangını: 7 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yaşanan ev yangınında 7 yaşındaki Hazal öldü, hamile annesinin ve 2 kardeşinin dumandan etkilendiği öğrenildi.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, Yenimahalle Radar Caddesi üzerindeki 3 katlı bir binanın 2. katında meydana gelen yangında, 7 yaşındaki Hazal Demir hayatını kaybetti. Yangın, bilinmeyen bir nedenle çıktı ve evde bulunan anne S.D. ile erkek çocukları M.D. ve M.D., yangından etkilendi. Anne S.D., yangın sırasında iki oğlunu evden çıkarmayı başarırken, kızı Hazal evde mahsur kaldı.

Yangına müdahale etmek üzere itfaiye, sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. İtfaiye yangını kontrol altına alırken, sağlık ekipleri dumandan etkilenen anne ve iki erkek çocuğu ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Evde yapılan kontroller sırasında, Hazal'ın hareketsiz yattığı ve hayatını kaybettiği belirlendi.

664725bbf652be649a35336d.webp

Olay yeri inceleme ekipleri, yangının çıktığı dairede ve çevresinde incelemeler yaparken, yangın sırasında baba F.D.'nin işte olduğu öğrenildi. Anne S.D. ve iki oğlunun sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.