Kocasını sevgilisiyle yatakta bastı. Kadının gelişi sosyal medyada olay oldu

Kocasını sevgilisiyle yatakta bastı. Kadının gelişi sosyal medyada olay oldu

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü, kısa sürede viral oldu. Paylaşılan videoda, sevgilisiyle buluşan bir adamın karısına yakalandığı anlar yer aldı.

Sosyal medyada hızla yayılan bir video, izleyicilerin büyük ilgisini çekti. Videoda, bir adamın sevgilisiyle buluştuğu anlarda, eşinin onları yakaladığı anlar yer aldı.

Kadın, eşinin ve sevgilisinin bulunduğu odaya girdiğinde, adamın sevgilisi panik içinde kaçarken, kadın kocasına sert bir şekilde bağırmaya başladı.

19034810-728xauto.webp

Sosyal medyada yayımlanan bir görüntüde, eşinin kendisini aldattığından şüphelenen bir kadın, onu takip ederek bir odaya girdi. İçeride kocasını ve sevgilisini gören kadın, eşinin sevgilisinin dans ettiği anı fark edince sinirle yatağın başına gidip ona bağırmaya başladı. O sırada adamın sevgilisi eşyalarını toplayarak odadan kaçtı.

Bu olayın görüntüleri sosyal medyada hızla yayılarak viral oldu.

640xauto-001.webp

Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiyi büyük bir ilgiyle yorum yağmuruna tuttu. Bir kullanıcı, gönderiye "Gerçekten inanılmaz bir yakalanma anı" şeklinde bir yorum eklerken, bir diğer kullanıcı da "Kadının o anda gelişini müthiş buldum" diye belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.