KÖFN grubu resmen dağıldı ‘Sebebi ortaya çıktı'

KÖFN grubu resmen dağıldı ‘Sebebi ortaya çıktı'

Müzik listelerini alt üst eden ünlü grubu KÖFN dağıldı.

Müzik dünyasında önemli bir iz bırakan KÖFN grubu, 2022 yılında çıkardıkları 'Bi' Tek Ben Anlarım' şarkısıyla müzik piyasasında fırtına gibi esmişti. Ancak grubun üyeleri Salman Tin ve Bilge Kağan Etil'in sosyal medyada takipleşmeyi bırakması, KÖFN'ün dağılacağına yönünde dedikoduların çıkmasına neden olmuştu.

Dedikodular doğru çıktı ve Salman Tin (32) ve Bilge Kağan Etil (35) tarafından 2018 yılında kurulan KÖFN grubu resmi olarak dağıldı. Bi' Tek Ben Anlarım, Yakışıklı, Popstar gibi başarılı çalışmalarıyla adlarından söz ettiren ikili, bundan sonra müzik kariyerlerine bireysel olarak devam etme kararı aldı.

kof9-0gpm.webp

Ayrılığın nedeni olarak, ünlü müzisyenlerin birlikte yeni projeler üretmeyecekleri, sadece ortak konserler verecekleri belirtildi. Bilge Kağan Etil'in yakın gelecekte bir süre yurt dışında yaşayacak olmasının da KÖFN'ün dağılma kararında etkili olduğu iddia ediliyor.

Son olarak ‘Zar Zor’ isimli şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıkan grup bir daha yeni müzik üretmeyecekleri ortaya çıktı.

Öte yandan grubun hayranları sosyal medyada üzüntülerini dile getirdi. Salman Tin ise, X hesabından "Hayat işte" yazılı bir paylaşımda bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.