‘Köfteci Yusuf’a çökmek istediler’ Eski Emniyet müdür yardımcısından şok itiraf!

‘Köfteci Yusuf’a çökmek istediler’ Eski Emniyet müdür yardımcısından şok itiraf!

Köfteci Yusuf ile ilgili “çökmek istediler” iddiası gündemi sarstı. Eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan konuyla ilgili önemli bir açıklamada bulundu.

Köfteci Yusuf, domuz eti skandalıyla gündeme otururken, firma sahibi Yusuf Akkaş’ın yaptığı açıklamalar olayın boyutunu farklı bir noktaya taşıdı. Akkaş, kendilerine yönelik iddiaların bir kumpas olduğunu ileri sürerek, Sözcü Gazetesi yazarı Saygı Öztürk’e verdiği demeçte bu suçlamaları reddetti.

Akkaş, "Ben garip bir kuşum, yanımda çalışan 12 bin kişinin yüzlerine kara leke sürdürmeyeceğim" diyerek, bu durumun 12 bin çalışanı olan büyük bir firmayı hedef aldığını belirtti.

“DOMUZ ETİ KOZUNU OYNADILAR”

Öte yandan, eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan da olaya dair çarpıcı bir açıklama yaptı. Arslan, "Şimdi de etkin siyasi destekli yapılar domuz eti kozunu oynadılar" diyerek, olayın arkasında siyasi bir kumpas olabileceği yönünde bir iddiayı ortaya attı.

Yusuf Akkaş, siyasi bağlantıları olmadığını ve onlardan beslenmediğini, bu yüzden kendisine dokunulabildiğini ifade ederek, "Siyasi ilişkilerim olsa, onlardan besleniyor olsam o zaman dokunamazlar" şeklinde dikkat çekici bir açıklama yaptı. Bu durum, skandalın siyasi ve ekonomik yönlerini de gündeme getirdi.

Bu gelişmeler, olayın sadece gıda güvenliği meselesi değil, aynı zamanda ticari ve siyasi çıkarların çakıştığı bir zemin olduğunu da gösteriyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.