Köfteci Yusuf'a İYİ Partili isimden destek

Köfteci Yusuf'a İYİ Partili isimden destek

Köfteci Yusuf'a domuz eti kullanılıyor iddialarının ardından ciddi bir düşüş yaşayan restorana destek İYİ Partili isimden geldi.

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, Köfteci Yusuf'taki domuz eti skandalının ardından tepkilerin odağı haline gelen Köfteci Yusuf'a giderek yemek yedi.

Ergun, bu anları sosyal medya hesabından paylaştı ve bu paylaşım, vatandaşlar arasında büyük bir tartışmalara neden oldu.

gzmkfigxyammff.jpgKöfteci Yusuf, 200'e yakın şubesinde köfte ve döner ürünlerinde domuz eti kullanıldığı iddialarıyla gündeme geldi. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yaptığı açıklamada, Bursa'nın Yenişehir ilçesindeki şubede bu durumun tespit edildiği bildirildi.

gzmkfifwsakmsoj.jpgFirmanın, "Ürünlerimizde asla domuz eti kullanılmamıştır" şeklindeki savunması, kamuoyunu ikna etmedi ve bazı şubelerde müşteri sayısında ciddi düşüş yaşandı.

İYİ Partili Metin Ergun, tartışmaların devam ettiği dönemde Köfteci Yusuf'a giderek yemek yemesiyle dikkat çekti. Bu ziyareti, sosyal medya kullanıcıları arasında ikiye bölünmeye yol açtı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.