Köfteci Yusuf'un sahibinin ‘iyi bir köfte’ anlatımı gündem oldu:

Köfteci Yusuf'un sahibinin ‘iyi bir köfte’ anlatımı gündem oldu:

Ürünlerinde domuz eti çıkan Köfteci Yusuf, yaşananlar için 'kumpas' derken, firma sahibinin ‘iyi bir köftenin nasıl olacağını’ anlattığı video sosyal medyada gündem oldu.

Düzce'deki domuz eti vakası sonrasında bir yenisi de Köfteci Yusuf'un ürünlerinde meydana geldi. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın paylaştığı listeye göre, firmanın ürünlerinde domuz eti tespit edildi.

Firma yaşananlar için 'kumpas' derken, yapılan açıklamada, “Biz tüm gücümüz ve inancımızla bu karanlık kumpası açığa çıkartmak için çabalıyoruz” ifadesine yer verildi.

Öte yandan sosyal medyada dolaşıma giren eski bir video gündem oldu. Görüntülerde Köfteci Yusuf’un sahibinin iyi bir köftenin nasıl olacağını anlattığı görüldü.

3

İşte videoda yer alan o ifadeler:

“İyi köftenin sırrı içindeki malzemenin abartılı şekilde bol olmaması. Çok fazla katkı malzemesi, çok fazla baharat eklersen iyi köfte olmanın dışına çıkar. Bizim 25 yıldır değişmeyen bir reçetemiz var. Ekmek, tuz, soğan, pul biber ve belirli bir oranda kuzu eti koyuyoruz. Kuzu etini herkes koyamaz.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.