Kontrolden çıkan tır depoya girdi: 1 yaralı

Kontrolden çıkan tır depoya girdi: 1 yaralı

Antalya'nın Kepez ilçesinde, bir tırın kontrolünü kaybederek önce çam ağacına sonra da bir lojmanın depo bölümüne çarpması sonucu korku dolu anlar yaşandı.

Kaza, Kepez Kent Ormanı'nın giriş kısmında bulunan Akdeniz Bulvarı üzerinde öğle saatlerinde gerçekleşti. 03 AEK 615 plakalı tırın sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybettikten sonra yol kenarındaki çam ağacına çarptı ve ardından lojmanın depo olarak kullanılan barakasına daldı. Tır, lojmanda yaşayan insanlara sadece birkaç metre uzaklıkta durarak facianın eşiğinden dönüldü. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri hızla sevk edildi.

aw223656-05.jpg

BÜYÜK PANİK YAŞANDI

Kazada, tırın içerisinde bulunan sürücü, çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarıldı ve olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Akdeniz Su Ürünleri'ne ait lojmanda kalan Nevzat Timurlek, çarpma sesiyle yaşadıkları büyük panikten bahsetti. Kaza, Kepez ilçesi Akdeniz Bulvarı'nda, Kepez Kent Ormanı girişinde meydana geldi. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

aw223656-04.jpg

"Biz annemle içerdi oturuyorduk. Bir ses geldi, annem korkudan bana sarıldı. Sürücü yaralıydı ama bilinci açıktı. Çevreden gelenler kapıyı açarak çıkardı. Sağlık ekipleri gereken müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla götürdü. Dışarıda bulunan ağacı da alarak buraya kadar getirmiş" ifadelerini kullandı. Polis ekipleri olayla alakalı soruşturma başlattı.

aw223656-02.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.