Konya'da uyuşturucu operasyonu: 1,5 milyon lira değerinde hap ele geçirildi

Konya'da uyuşturucu operasyonu: 1,5 milyon lira değerinde hap ele geçirildi

Konya'da bir araçtan piyasa değeri yaklaşık 1,5 milyon lira olan uyuşturucu hap ele geçirildi.

Konya'nın Akşehir ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda bir araçtan piyasa değeri yaklaşık 1,5 milyon lira olan uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, Akşehir Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ve Konya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gençleri uyuşturucuya bulaştırmak için sokak satıcılığı yapan şahısları takibe aldı. Ekipler, yaptıkları istihbarat çalışmaları sonucunda Konya plakalı bir araç ile çevre illerden Akşehir'e uyuşturucu hap getirileceğini belirledi.

Belirlenen araç Konya-Afyonkarahisar arasındaki D-300 Karayolu üzerinde durdurularak Y.G., İ.D. ve A.Ö. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Araçta yapılan aramalarda ise 2 çanta içerisinde piyasa değeri yaklaşık 1,5 milyon lira olan 515 kutu halinde 28 bin 840 adet uyuşturucu hap ile 11 gram skunk ele geçirildi.

Uyuşturucu haplara el koyan ekipler, Y.G., İ.D. ve A.Ö. isimli şüpheliler hakkında 'uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak, kabul etmek ve uyuşturucu madde ticareti' suçlarından işlem yaptı. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

aw232466-02.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.