Korhan Berzeg'in kafatası ve kemikleri toprağa verildi

Korhan Berzeg'in kafatası ve kemikleri toprağa verildi

İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda gerçekleştirilen incelemelerde ölüm nedeni belirlenemeyince, kemikler Berzeg'in ailesine verildi ve toprağa verildi.

Ekonomist Korhan Berzeg, Gönen ilçesine tatile geldiği sırada kaybolmuştu. Yapılan aramalar sonuç vermediği için uzun süre bulunamamıştı. Sonunda, Gelgeç Mahallesi Muhtarı Ahmet Gülay tarafından dere kenarında bulunan kimlik ve kredi kartı, kıyafet ve insana ait olduğu değerlendirilen kemik parçaları, Berzeg'e ait olduğu tespit edildi. Kemiklerin ve kafatasının Berzeg'e ait olduğu doğrulandıktan sonra, aileye teslim edildi.

Ölüm nedeninin belirlenememesi üzerine Kemikler, Berzeg'in kızından alınan kan örneğiyle eşleşti ve Berzeg'in öldüğü kesinleşti. Berzeg'in kemikleri, cenaze aracıyla Armutlu Mahallesi'ndeki camiye getirilerek defnedildi. Cenazeye, Berzeg'in ailesinin yanı sıra bölgedeki yetkililer de katıldı.

Berzeg'in kızı Nisa Berzeg, süreç boyunca destek veren herkese teşekkür etti ve soruşturmanın devam etmesini istediğini dile getirdi. Gönen Kaymakamı Arslan Yurt ise devletin yaptığı çalışmalara değinerek sonucun beklenenin dışında olduğunu ancak aileye teselli sağladığını ifade etti. Soruşturmanın ise devam edeceğini belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.