Koronavirüsü yıllar öncesinden bilmişti: Yaşayan Nostradamus'un 2024 kehanetlerinden 4’ü gerçekleşti

Koronavirüsü yıllar öncesinden bilmişti: Yaşayan Nostradamus'un 2024 kehanetlerinden 4’ü gerçekleşti

"Yaşayan Nostradamus" olarak bilinen Brezilyalı kahinin 2024 yılı için söylediği 7 kehanetten 4'ü gerçekleşti.

Brezilyalı kahin Athos Salome, cesur tahminleriyle dünya basınında "Yaşayan Nostradamus" olarak anılıyor. Geçtiğimiz yıllarda koronavirüs pandemisini ve Kraliçe Elizabeth’in ölümünü doğru tahmin eden Salome, 2024 yılı için yaptığı 7 tahminden 4’ünün gerçekleştiğini açıkladı.

kahin.webpSalome, 2024 yılına dair kehanetlerinde özellikle dikkat çeken olaylar yaşandığını belirtti. Yılın başında yaptığı tahminlere göre, bu yıl içinde gerçekleşen olaylardan bazıları şu şekilde:

1. Asteroit Çarpması: Salome, 2024'te bir asteroidin Dünya'ya çarpacağını öngörmüştü. Bu tahmin, NASA'nın 'Kaos Tanrısı' olarak adlandırdığı büyük bir asteroidi izlediğini doğrulamasıyla dikkat çekti. Salome, asteroidin Kasım ayında Dünya ile çarpışma rotasına gireceğini belirtmişti.

yasayan-nostradamus-lakapli-kahin-athos-salome-endiselendirdi-2024un-ilk-ongorusu-dogru-mu-cikti-fdmf.webp2. Üçüncü Dünya Savaşı: Salome, Güney Çin Denizi'nde beklenmedik bir olay veya siber saldırının savaş riskini tetikleyebileceği uyarısında bulunmuştu. Bu tahmin, Çin'in askeri yığınağını artırması ve ABD ile müttefiklerinin bölgedeki askeri güçlerini kullanmasıyla güçlendi.

3. Doğal Afetler: Salome, Asya’yı etkileyen yıkıcı tayfunlar ve doğal afetler konusunda uyarılarda bulunmuştu. Eylül ayında meydana gelen Yagi tayfunu, Çin, Filipinler ve Vietnam’da büyük hasara yol açarak Salome’un öngörülerini destekledi.

728xauto-7.webp4. Teknolojik Gelişmeler: Şubat ayında Salome, sanal gerçekliğin gelişimini öngörmüştü. Bu tahmin, kullanıcıların korku sensörlerine hitap eden yeni bir karma gerçeklik uygulamasıyla doğrulandı.

Salome, bu tahminlerin yanı sıra diğer 3 kehanetinin de gerçekleşmesini bekliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.