Kovid-19'u bilen ünlü kahinden çarpıcı 2023 yılı iddiası

Kovid-19'u bilen ünlü kahinden çarpıcı 2023 yılı iddiası

Brezilya'da yaşayan ve 'Yaşayan Nostradamus' olarak bilinen ünlü kahin, 2023 yılıyla ilgili çok çarpıcı bir kehanetlerde bulundu. Kahin, Kraliçe Elizabeth'in ölümünü de bilmişti.

''Yaşayan Nostradamus'' olarak bilinen Brezilyalı ünlü kahin Athos Salomé, 2023 yılına ilişkin ''sonun başlangıcı'' kehanetinde buldu. Daha öncesinde Kraliçe Elizabeth''in ölümünü de bilmiş olan kahin, 2023 yılıyla birlikte Deccal''in döneceğini söyledi.

Dünya Kupası finallerini ve Kovid-19 pandemisini doğru tahmin ederek ünlenen ve "Yaşayan Nostradamus" olarak anılan Athos Salomé, Deccal ilgili iddiası dünya gündemine bomba gibi düştü.

KORKUTAN DECCAL İDDİASI

Brezilya''da ''Yaşayan Nostradamus'' olarak bilinen veKraliçe Elizabeth''in ölümü dahil olmak üzere pandemi hakkında yaptığı doğru tahminlerle bilinen Athos Salomé''den Deccal hakkında korkutan iddialar geldi.

"DECCAL TEK KİŞİ DEĞİL"

Yaşayan Nostradamus olarak bilinen 35 yaşındaki Athos Salome, 2023 yılında Deccal''in aslında tek bir kişi olmadığını ve dönüşünün Avrupa''dan gelmeyeceğini iddia etti. Salome, Deccal''in dönüşü ile sonun başlangıcının geleceğini öne sürdü.

ÖNÜMÜZDEKİ 3 YIL İÇİNDE ORTAYA ÇIKACAK

Daily Star gazetesine demeç veren Salome, ''Herkesin düşündüğünün aksine Deccal Avrupa''dan gelmiyor ve Kabala çalışmalarına göre 2023 ile 2026 yılları arasında kendini tam olarak gösterecek. Kutsal kitaplar Deccal''i bir varlık olarak kabul etse de, bu onun tek bir kişide vücut bulacağı anlamına gelmez. Aslında Deccal çoktan hazır ve harekete geçmiş durumda'' açıklamasında bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.