Kreşte büyük skandal! Uyuyan bebeğe tokat attı: Yalanla örtbas çabası

Kreşte büyük skandal! Uyuyan bebeğe tokat attı: Yalanla örtbas çabası

Gaziantep'te özel bir kreşte yaşanan olay, 21 aylık M.D.Ö.'ye öğretmen B.K.'nin tokat atmasıyla gündeme geldi.

Olay, kreşteki güvenlik kamerasına yansıdı. M.D.Ö.'nün avukat olan annesi Gündoğdu Özer, olayı öğrendikten sonra kreşin ilişiğini kestiği öğretmen B.K. hakkında suç duyurusunda bulundu.

Olayın ardından öğretmen, anneyle iletişime geçerek, çocuğun yanağının üzerine uyuduğunu ve bu nedenle yüzünde iz oluştuğunu öne sürdü. Ancak aile, kreşe gittiklerinde çocuklarının yüzünde parmak izleri olduğunu fark etti. Ardından hastaneye giderek darp raporu aldılar. Olay sonrası aile hem kreş yönetimi hem de öğretmen hakkında hukuki süreç başlattı.

kress.jpg

'YANAĞININ ÜZERİNE UYUDU' DEDİ

Gaziantep’te Pancarlı Mahallesi'nde özel bir kreşte yaşanan olay, 8 Ekim'de meydana geldi. Kreşte görevli öğretmen B.K., uyuduğu sırada 21 aylık M.D.Ö.'ye tokat attı. Olay sonrası öğretmen B.K., M.D.Ö.'nün annesi Avukat Gündoğdu Özer’i arayarak çocuğun yanağının üzerine uyuduğunu ve bu nedenle yüzünde iz oluştuğunu iddia etti.

Ancak aile, kreşe gittiklerinde çocuğun yüzünde parmak izleri gördü. Güvenlik kamerası görüntüleri olayın tokat atıldığını doğrularken, aile bu durumu öğrenir öğrenmez hastaneye gidip darp raporu aldı ve öğretmen B.K. hakkında suç duyurusunda bulundu.

21 AYLIK BEBEĞE TOKAT ATILAN ANLAR KAMERADA

Gaziantep’te bir kreşte yaşanan skandal olayda, öğretmen B.K.'nin 21 aylık M.D.Ö.'ye tokat attığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, çocuğun annesi Avukat Gündoğdu Özer’in, öğretmenin telefonuyla bilgilendirilmesinin ardından ortaya çıktı. Öğretmen B.K., küçük çocuğun yüzündeki izlerin uyurken yanağının üzerine yatmasından kaynaklandığını iddia etti. Ancak M.D.Ö.'nün ailesi, çocuğu kreşten aldıklarında yüzünde belirgin parmak izleri fark etti ve şiddet şüphesiyle harekete geçti.

Aile, hastaneye giderek darp raporu aldı ve raporda yüzdeki kızarıklığın dış darbe sonucu meydana geldiği belirtildi. Durumu daha detaylı araştıran anne Gündoğdu Özer, kreşin güvenlik kamerası görüntülerini izlediğinde çocuğunun tokatlandığını ve ardından battaniye ile örtülerek uyutulmaya çalışıldığını gördü.

Olayın ardından savcılığa suç duyurusunda bulunan Özer, diğer velilerle de iletişime geçtiğinde, bu kreşte başka çocukların da kötü muamele gördüğünü öğrendiğini belirtti.

Özer, olayın peşini bırakmayacağını ve şiddet olayının cezasız kalmaması için sonuna kadar mücadele edeceğini vurguladı.

kreste-uyuyan-bebege-tokat-atan-ogretmen-373525-103354.jpg

KREŞ: ÖĞRETMENİN İLİŞİĞİ KESİLDİ

Gaziantep’teki özel kreşte yaşanan şiddet olayının ardından kreş yetkilileri sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Açıklamada, 21 aylık M.D.Ö.’ye tokat atan öğretmen B.K.'nin kamera kayıtlarından tespit edilmesi üzerine ilişiğinin kesildiği belirtildi. Kreş yönetimi, olayı büyük bir üzüntüyle takip ettiklerini ve gerçeğin ortaya çıkarılmasına katkı sağlamak için tüm gerekli adımların atıldığını vurguladı.

Açıklamada, kreşin çocuk güvenliği için kamera sistemleri gibi çeşitli tedbirler aldıkları, ancak bu olayın yine de yaşandığı ifade edildi. Olayın tespit edilmesiyle birlikte kreş yönetiminin öğretmen B.K. ile olan ilişiğini kestiği ve tüm kamera kayıtlarının hem ilgili veliye hem de polise teslim edildiği belirtildi. Ayrıca, olayla ilgili yasal işlemlerin de başlatıldığı ve öğretmen hakkında adli süreçlerin takip edileceği açıklandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.