Kümesteki hayvanları yanmaktan kurtarmak isterken yaralandı

Kümesteki hayvanları yanmaktan kurtarmak isterken yaralandı

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Akhan Mahallesinde boş bir arazide çıkan yangın, büyük bir tehlikeye neden oldu.

Henüz çıkış sebebi belirlenemeyen yangına, çevre sakinleri ve resmi ekipler hızla müdahale etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri yangın bölgesine sevk edilirken, vatandaşlar da sulama tankerleri, hortumlar ve kovalarla yangını söndürmeye çalıştı. Ancak, yoğun duman ve şiddetli rüzgar nedeniyle bu çabalar başlangıçta yetersiz kaldı.

aw236288-05.jpg

Yangının sardığı bir kümes ise olayın trajik bir boyut kazanmasına neden oldu. Kümes içerisinde bulunan tavukları kurtarmak isteyen Şengül Aldemir, ciddi şekilde yaralandı. Alevler içinde kalan Aldemir'in vücudunun sağ tarafı yandı.

aw236288-06.jpg

Çevredeki vatandaşların hızlı müdahalesi ve itfaiye ekiplerinin çabaları sonucu Aldemir, alevlerin arasından çıkarılarak güvenli bir alana alındı. Olay yerine hızla gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Aldemir, daha sonra Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

aw236288-02-1.jpg

Neyse ki, kümesteki hayvanlar yangından zarar görmeden kurtuldu. Yangının ardından başlatılan soruşturma ile yangının çıkış nedenleri ve olası ihmallere yönelik incelemeler devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.