Kurban Bayramı'nda köprü, otoyol ve tüm toplu taşıma bedava oldu

Kurban Bayramı'nda köprü, otoyol ve tüm toplu taşıma bedava oldu

Kurban Bayramı boyunca, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün kontrolündeki köprüler ve otoyollar ve toplu taşıma bedava oldu.

Kurban Bayramı boyunca, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün kontrolündeki köprüler ve otoyollardan vatandaşlar ücretsiz geçiş yapabilecek. Aynı zamanda, bayram tatili süresince toplu taşıma hizmetleri de ücretsiz olarak sunulacak.

Cumhurbaşkanlığı tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Kurban Bayramı süresince 15 Haziran Cumartesi gece yarısından başlayarak, 24 Haziran Pazartesi sabah saat 7'ye kadar, yap-işlet-devret modeli dışında kalan Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait otoyollar ile İstanbul'daki 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişler ücretsiz olacak.

Ayrıca, bayramın ilk günü olan 16 Haziran Pazar'dan, 19 Haziran Çarşamba'ya kadar, Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı gibi toplu taşıma hizmetleri belediyeler ve ilgili kurumlar tarafından ücretsiz olarak sağlanacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.