Kürşad Yılmaz’dan Bahçeli’ye ziyaret “Yeni bir milli oyun kuruluyor” diyerek desteğe koştu

Kürşad Yılmaz’dan Bahçeli’ye ziyaret “Yeni bir milli oyun kuruluyor” diyerek desteğe koştu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin terörist başı Abdullah Öcalan’a yönelik açıklamaları sonrasında dikkat çeken gelişmeler yaşandı.

Bahçeli'nin, "Tecridi kaldırılırsa barış için gelsin TBMM'de konuşsun" ifadesi gündemde geniş yankı uyandırırken, Alaattin Çakıcı'nın Bahçeli ile Ankara'da MHP Genel Merkezi’nde bir araya gelmesi dikkat çekti.

Bu görüşmenin detayları henüz açıklanmazken, Bahçeli'ye yakınlığıyla bilinen Yakup Kürşad Yılmaz da Bahçeli'ye destek veren sert bir açıklama yaptı.

"BAHÇELİ, YENİ BİR MİLLİ OYUN KURUYOR"

Yılmaz, Bahçeli'nin açıklamalarını desteklerken, "Liderim Bahçeli, yeni bir milli oyun kuruyor. Bilinmelidir ki, evlatları yanındadır. Bir gün, bir an, bir saniye dahi onu yalnız bırakmayacak, gerekirse can alıp, can vereceğiz," ifadelerini kullandı. Bu açıklamalar Bahçeli'nin terörle mücadele ve siyaset stratejilerine destek olarak yorumlandı.

bhcl.webp

Öte yandan Bahçelinin Öcalan ile ilgili sözlerine dikkat çeken Yılmaz, bu sözlere eleştiri yapanları ‘meselenin derinliğini anlamamakla’ suçladı. Yılmaz’ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben anlayışı ile ömrünü ve memleketin birliğine adayan liderim MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin son açıklamalarını ve meselenin derinliğini bazı şuursuzlar anlamamışlar ki, sadece bir kaç oy alabilme peşine düşmüşlerdir. Her aldığı karar zamanla anlaşılan ve 15 Temmuz gecesi gibi Türkiye'yi defalarca kritik dönemeçlerden çıkaran Liderim Bahçeli, yeni bir milli oyun kuruyor. Milletimiz liderimize güveniyor, anlıyor ve izliyor. Türkiye'nin üzerinde ki ABD güdümlü FETÖ'ye 15 Temmuz gecesi nasıl dur denildiyse, yurt dışı güdümlü PKK terör örgütü de bu topraklardan kökten kazınılacaktır. Türkiye'nin üzerinde kirli oyunlar kuranlar, toprağımıza göz dikenler Liderim Sayın Devlet Bahçeli'nin kaldırdığı yumruğun kime ineceğini iyi anlamalıdırlar. Bilinmelidir ki, evlatları yanındadır. Bir gün, bir an, bir saniye dahi onu yalnız bırakmayacak, gerekirse can alıp, can vereceğiz.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.