Kurtlar Vadisi yıllar önceden bugünü bildi! Yerli ve milli Simpsonlar hayırlı olsun

Kurtlar Vadisi yıllar önceden bugünü bildi! Yerli ve milli Simpsonlar hayırlı olsun

Kurtlar Vadisi’nin yıllar önceden bugünü tahmin ettiği ortaya çıktı. O sahneyi görenler “Yerli ve milli Simpsonlar” yorumunu yaptı.

İlk bölümü 2003 yılında yayınlanan Kurtlar Vadisi dizisi yıllar boyunca Türkiye dışında birçok ülkede de yayınlanarak geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Dizide mafya konuları ele alınırken Türkiye ve bölge ülkelerdeki konulara da sürekli olarak değinildi.

Gizemli havası ile Türk dizi tarihinin en önemli yapıtlarından olarak öne çıkan Kurtlar Vadisi bazı kesitleri ile gündem olmaya devam ediyor. Dizinin bir bölümünde bugünleri anlatması akıllara The Simpson dizisini getirdi.

61778f65932151bfc8037f63.webp

ABD yapımı olan The Simpson’s dizisi birçok olayı yıllar önceden dizisinde göstererek atıfta bulunmuş ve üzerinde gizemli hava oluşturdu. Şimdilerde ise aynı yorum Kurtlar Vadisi dizisi için yapıldı.

7 Ekim’den bu yana İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları devam ederken on binlercesi çocuk olmak üzere yaklaşık 40 bin kişi hayatını kaybetti. İsrail ise soykırımına devam ederken savaşı bölgeye yansıtmaya çalışıyor.

KURTLAR VADİSİ BUGÜNÜ ANLATTI

Lübnan ve İran’a sürekli saldırıda bulunan İsrail, son olarak Hamas Lideri İsmail Haniye’yi İran’da vurarak öldürdü. Orta Doğu’da sıcak gelişmeler devam ederken Kurtlar Vadisi’nin bir sahnesi gündem oldu.

1610003455700-ff-v.jpg

İran’ın sürekli olarak İsrail’i vuracağını söylemesi ancak böyle adım gerçekleşmemesi dünyada farklı yorumlara neden oldu. Kurtlar Vadisinin bir sahnesinde ise bu konuya değindiği görüldü.

Polat Alemdar’ın dizide konuştuğu ile arasında İsrail-İran ilişkilerine değinildi. Dizide İran ile İsrail’in adı konulmamış bir ilişkisi olduğundan bahsediliyor.

0x0-1708002854896.webp

Polet Alemdar dizide İsrail ve İran ile ilgili şunları dile getiriyor:

“İkisi de varlıklarını birbirlerine olan karşılıkları üzerinden sürdürüyorlar. İsrail olmasa İran bölgede hüküm sahibi olamaz, İran olmasa İsrail Amerikalıları istediği gibi kullanamaz.“

Daha sonrasında ise karşındaki kişi “Tansiyonun düştüğünü hissettikleri an yapay bir kriz yaratıyorlar burada savaş gemileri it dalaşı yapıyor. Bütün dünya teyakkuza geçiyor. İran horozlanıyor karşılığında bölgeye mesajını veriyor. İsrail diyor ki, bak İran teröristlerin en büyük destekçisi onu yok etmemiz lazım. Arada petrol ve silah lobileri büyük para kazanıyor.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.