Kuş gitti köpek geldi: Elon Musk Twitter logosunu değiştirdi

Kuş gitti köpek geldi: Elon Musk Twitter logosunu değiştirdi

Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk, Twitter logosunu değiştirdi.

Arif Aydın Kaplan/KAMU SON HABER 

Girişimci Elon Musk, Twitter''ı 13 Mayıs 2022 yılında 44 milyara satın almıştı. Twitter''ın sahibi olduktan sonra birçok değişikliğe imza attı. Önce Twitter''a ücretli abonelik getirerek mavi tikli hesaplardan aylık ücret aldı, mavi tiki almak isteyen herkese ise abonelik sundu. Bu uygulama ile Twitter kullanıcılarını ikiye böldü. Kimi kullanıcı mavi tikin ücretini ödeyerek kullanılmasını olumlu karşıladı. Bazı kullanıcılar ise uygulamanın suistimale yol açacağını söyledi. 

Twitter kullanıcıları mavi tik değişimine daha alışamadan Twitter''ın yeni sahibi Elon Musk''tan bir değişiklik daha geldi. Twitter''ın ana sayfasında kuş logosu yerine artık Elon Musk''un destek verdiği kripto para Dogecoin''in logosu var. 

En çok kullanılan platformlardan Twitter''ın simgesi haline gelen kuş logosu artık ana sayfada yer almayacak. 

DEGECOİN NEDİR?

Degocoin elektronik para birimi olarak 8 Aralık 2013 yılında piyasaya girdi. Logonun anlamı ise internette fenomen haline gelen Shiba Inu cinsli bir köpek. 

Elon Musk''un Twitter logosuna Degocoin simgesini koyması üzerine kripto para birimi olan Degocoin piyasalarda yüzde 25 değer kazandı. 

CÜNEYT ÖZDEMİR''DEN SERT TEPKİ 

Twitter logosunun değiştiğini gören gazeteci Cüneyt Özdemir, sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Özdemir, zengin olmanın verdiği özgüven ile her şeyi yapanlardan iğrendiğini söyledi. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.