Lisede dehşet: Arkadaşını tabancayla vurarak öldürdü

Lisede dehşet: Arkadaşını tabancayla vurarak öldürdü

Karaman'da lise 11'inci sınıf öğrencisi A.G., okulun spor salonunda tartıştığı arkadaşı Mehmet Eren Parlak'ı, tabancayla ateş ederek öldürdü.

Karaman'da merkez ilçeye bağlı Üniversite Mahallesi'nde yer alan Vali Hakkı Teke Spor Lisesi'nde 11'inci sınıf öğrencileri A.G. ile Mehmet Eren Parlak arasında okulun spor salonunda tartışma çıktı.

Tartışmanın kısa süre içerisinde büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine A.G., yanındaki beylik tabanca ile Parlak'a ateş etti.

Kurşunların göğsüne isabet ettiği Mehmet Eren Parlak, kanlar içerisinde yere yığıldı.

Parlak, İhbar üzerine okula sevk edilen sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. A.G. ise gözaltına alındı.

DAYISININ BEYLİK TABANCASIYLA VURMUŞ

11-B sınıfı öğrencisi A.G.'nin, 11-A sınıfı öğrencisi Parlak'ı, aralarındaki kız meselesi sebebiyle ortak ders esnasında öğretmen ve öğrencilerin gözü önünde vurduğu öğrenildi.

A.G.'nin kullandığı tabancanın, Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan ve yıllık izinde olan dayısına ait olduğu tespit edildi. Dayı da ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

'SEVGİ EVLERİ'NDE KALIYORDU

Öldürülen Mehmet Eren'in, Karaman Sevgi Evleri'nde kaldığı ve devlet koruması altında olduğu öğrenildi.

Acı haberi duyarak hastane önüne gelen amcası Yusuf Parlak, şüphelinin gerekli cezayı almasını talep etti.

Parlak, “Okullardaki çocuklarımızın güvenliğini daha iyi sağlayalım, daha iyi hale getirelim. Bizim çocuklarımız niye okullarda katlediliyor. Okulun müdürü, öğretmeni, güvenliği nerede? Acımdan dolayı çok üzgünüm. Bu cinayetin, cezası en adil bir şekilde verilsin” dedi.

Mehmet Eren Parlak'ın cansız bedeninin yarın Konya'nın Ereğli ilçesinde toprağa verilmesi bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.