Markete meyve suyunu iade etti milyoner oldu! Tüm hayatı aniden değişti

Markete meyve suyunu iade etti milyoner oldu! Tüm hayatı aniden değişti

Bir süpermarketten aldığı meyve suyunu iade etti tüm hayatı değişti 10 milyar 584 milyon TL'nin sahibi oldu.

ABD vatandaşı Tayeb Souami, sıradan bir günün hayatını tamamen değiştireceğinden habersizdi. Eşi, marketten 5 dolara (168 TL) aldığı portakal suyunun çok pahalı olduğunu söyleyerek iade etmesini istedi. Souami, portakal suyunu geri götürdü, ancak bu küçük geri dönüş, ona tam 315 milyon dolar (10 milyar 584 milyon TL) kazandıracaktı.

ekran-goruntusu-2024-08-07-141803.pngNew Jersey'de yaşayan ve iki çocuk babası olan Souami, 19 Mayıs 2018'de büyük piyangoyu kazandığında bir muhasebeciydi. Ancak, mali sıkıntılar yaşıyordu. O dönemde, çocuklarının üniversite masraflarını karşılayabilmek için evini ipotek ettirmişti. Bu nedenle, eşiyle birlikte harcamalarını en aza indirmeye çalışıyorlardı.

ekran-goruntusu-2024-08-07-141757.pngPortakal suyunu iade etmek için markete giden Souami, orada piyango biletlerini görüp şansını denemeye karar verdi. Aldığı iki biletten biri, ertesi gün onu milyoner yapacaktı. Bileti kontrol ettiğinde, piyango makinesi kazandığını gösterdi. Ancak Souami, bunun bir hata olduğunu düşündü ve kasiyere durumu anlattı.

Kasiyerin tepkisi ise unutulmazdı: "Aman Tanrım, büyük ikramiyeyi kazandınız!"

ekran-goruntusu-2024-08-07-141750.pngKazandığı parayı çocuklarının eğitimi için kullanacağını söyleyen Souami, basın toplantısında hayatındaki bu beklenmedik değişimi anlatırken, "Artık portakal suyuna bayılıyorum" diyerek esprili bir şekilde sözlerini bitirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.