MasterChef'in tanınmış yarışmacılarından Kerem Giritlioğlu, yarışma sonrası kendi restoranını açan isimler arasında yer aldı. Paylaştığı yayında restoranıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan Giritlioğlu, yemeklerinin fiyatlarına dair bilgi vererek dikkatleri üzerine çekti.
Yarışmadan sonra kendi yolunda ilerlemeye devam eden Kerem Giritlioğlu, gastronomi dünyasında adını duyurmak için yeni adımlar atıyor.
MasterChef Türkiye 2018 sezonunda ikinci olarak dikkatleri üzerine çeken Kerem Giritlioğlu, yarışma sonrası kariyerine yeni bir adım atarak İzmir Urla’da kendi restoranını açtı. Yurtdışında, özellikle Le Cordon Bleu Australia-Sydney’de aldığı aşçılık eğitiminin ardından Türkiye'deki farklı restoran ve otellerde tecrübe kazanan Giritlioğlu, gastronomi alanında başarılı bir kariyer inşa etmeye devam ediyor.
FİYATLARI HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI
Son olarak restoranındaki fiyatlandırma ve porsiyonlar hakkında açıklamalarda bulunan Giritlioğlu, fiyat politikasının kalite ve porsiyon büyüklüğüyle uyumlu olduğuna dikkat çekti.
"Bir salataya 390 lira yazıyorum" diyen MasterChef Kerem devamında ise şu ifadeleri kullandı:
“Bırak da o salata büyük porsiyon olsun. Bazen menüyü alan şundan da olsun bundan da olsun deyince büyük bu porsiyonlar diyerek uyarıyoruz.”
Yarışmacının, paylaşımına “Şef biraz dobradır” notunu eklediği dikkat çekti.
ESKİ DOSTUNDAN DESTEK MESAJI
Eski yarışmacılardan Eda Karabulut ise bu gönderiye yorum yaparak “Canım kardeşim harika lezzetlerinin sırrı senin müthiş bir aşçı olman ve işini aşkla yapman” dedi.