Masterchef’te büyük gerilim! Şefler 'şımarıksınız' diyerek stüdyoyu terk etti

Masterchef’te büyük gerilim! Şefler 'şımarıksınız' diyerek stüdyoyu terk etti

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde, Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliğinde Kırmızı Takım ile Mavi Takım dokunulmazlık için kıyasıya bir mücadele verdi.

İlk etapta yarışmacılardan 9 çeşit yemek hazırlandı: Balık Çorbası, Balıkçı Salatası, Ahtapot Salata, Levrek Marin, Midye Pilaki, Karides Güveç, Kalamar Tava, Kırlangıç Buğulama ve Sufle. Dokunulmazlık yarışının kazanan takımı belli oldu. İkinci etapta ise sakatattan yapılan '5 kardeş yahnisi' yemeği hazırlandı.

1080xauto-yqnv.png

KURAL İHLALİ YAPILDI

İlk etapta şefler yemeği tadarken, reji devreye girdi ve bazı kurallara uyulmadığı ortaya çıktı. Nigar’ın yemeğin kabını bulaşıkların arasında bırakıp, sonrasında Alper’in balık suyu eklemesini kontrol etmeye çalışması, şefler tarafından kural ihlali olarak değerlendirildi ve bu yemeğin oylanmayacağı açıklandı.

728xauto-1-nt3b.png

Onur'un tezgahını temizlerken, kızgın yağı dışarı çıkarmaya çalışırken, yağ yere döküldü. Bunun üzerine, yağ yüzüne ve koluna sıçradı. Yarışmacılar kısa bir panik yaşasa da, Onur durumunun ciddi olmadığını belirtti.

728xauto-2-9e6z.png

Dokunulmazlık mücadelesinin sonucunda Mavi Takım, Kırmızı Takım’ı 5-4'lük skorla yenerek dokunulmazlığı kazandı.

ŞEFLER SİNİRDEN KÜPLERE BİNDİ

İkinci etapta, yarışmacılardan '5 kardeş yahnisi' yapmaları istendi. Ancak Mehmet Şef ve Somer Şef, Feridun Ügümü’nün geçen hafta hayatını kaybettiğini anlatırken ve derin bir üzüntü yaşarken yarışmacıların malzemelerini çıkarmaya başlaması sinirleri iyice gerdi. Şefler, bu üzücü haberi yarışmacılara ilettikten sonra öfkelerini dile getirerek stüdyoyu terk etti.

1080xauto-2-z5r2.png

Mehmet Şef, çıkmadan önce şu sözleri söyledi:

“Siz şımarıksınız. Bir şey anlatıyoruz. Yemek için biz için biz heyecanlanıyoruz. Sizin için gidip 50-55 yerden böyle yemekler bulup devreye sokuyoruz. Sizi ilerletmeye çalışıyoruz. Bu yemeği yapan büyük ustayı tam anarken bu yaptığınız anlaşılır değil. Biraz saygı. Domates ve biberi çıkarttın da ne oldu? Bunu her zaman yapıyorsunuz. Bir tane yaratıcılık yemeği anlatacağız. Şakır şakır liste çıkarıyorsunuz sonra o malzemeleri çıkarttıktan sonra 150 tane soru soruyorsunuz sebebi de bizi dinlememeniz. Terbiyesizlik yapıyorsunuz. Ayıp ediyorsunuz.”

mehmet-sef-yarismacilara-fena-kizdi-seeo.png

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

MasterChef Türkiye'de bireysel dokunulmazlık kazanarak avantaj elde eden Nevzat, ilk eleme adayı olarak Ayşe'nin adını açıkladı. Ayrıca, takım arkadaşlarının oylarıyla en çok oyu alan Beril de ikinci eleme adayı olarak belirlendi. Bu durum, yarışmada heyecanlı bir eleme sürecinin yaşanacağını işaret ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.