Masterchef’te eleme gecesi heyecanı! Sezonun ilk elenen ismi belli oldu

Masterchef’te eleme gecesi heyecanı! Sezonun ilk elenen ismi belli oldu

Masterchef Türkiye’de ilk eleme gecesi yaşandı ve bir isim yarışmaya ilk haftadan veda etmek zorunda kaldı.

Ancak eleme gecesinde yarışmacıların performansları herkesi şaşırttı. Masterchef Türkiye'de, bu haftanın en zorlu yemekleriyle sınanan yarışmacılar, şeflerin beğenisini kazanmak için çaba gösterdi. Eleme potasındaki yarışmacılar arasında özellikle Serhat, Beyza, Deniz, Çağlar, Muratcan, Ayşe ve Nigar dikkat çeken performanslar sergiledi ancak yarışmanın sonunda bir isim elendi.

master3.jpg

FAVORİ İSİM ELENDİ

Milyonları ekran başında toplayan yarışmanın elenen adayı, son aşamada belli oldu. Eleme potasında kıyasıya mücadele eden yarışmacıların arasında favori gösterilen isimlerden biri programa veda etti. Bu erken veda, ekran başındakileri de derinden etkiledi. Peki, elenen yarışmacı kim oldu? Ayşe mi yoksa Deniz mi? Serhat mı elendi yoksa Nigar mı? Sürpriz eleme şoke etti.

‘ÇOK GÜZEL DERS ÇIKARDIM’

Kırmızı takımın kaptanı ve eleme adayı Ayşe yaptığı açıklamada, "Geçen hafta kaybeden takımın kaptanıydım. Yapım gereği biraz sessiz kaldım. Takım oyunlarında ağırlığımı koyabilirdim. Kaptanlığı tam olarak yapamadım. Burada çok güzel ders çıkardım. Zaten ilk haftaydı. Kalmaya devam edersem çok güzel tecrübe oldu” dedi. Bu sözlerin ardından elenen ismin Ayşe olup olmayacağı merak edildi.

master1.jpg

İLK ETAPTA TER DÖKTÜLER

Eleme gecesinin ilk etabında Kastamonu siyez unuyla yaratıcı yemekler isteyen şefler için kıyasıya mücadele başladı. Muratcan'ın Kastamonu siyez unu ile yaratıcı tabaklar yaparak başarı gösterdiği gece, gerçekten dikkat çekici anlara sahne oldu.

Çağlar ve Nigar'ın da bu zorlu ilk yarıştan elenmekten kurtulmuş olmaları onlar için büyük bir rahatlama sağladı.

ŞEF TABAĞI İLE AMANSIZ MÜCADELE

Ayşe, Serhat, Beyza ve Deniz geride kalan dört yarışmacı olarak dikkat çekti. Yarışmacılar, şef tabaklarıyla eleme potasından çıkmak için mücadelelerini sürdürdü. Mehmet şefin tabağını yapmaya çalışan yarışmacılardan Beyza, en yakın tabakla potadan çıktı. Gecenin en iyi ikinci tabağı ise Ayşe’ninki oldu.

master4.jpg

ELENEN İSİM SONUNDA BELLİ OLDU

MasterChef Türkiye'nin heyecanlı sezonunda, elenmek üzere sona Deniz ve Serhat kaldı. Son anda elenen yarışmacı açıklanınca, birçok kişi hayal kırıklığına uğradı. Çünkü ilk veda eden isim, birçok kişinin favori isimlerinden olan Serhat oldu.

Hafta boyunca süren takım mücadelelerinde, mavi ve kırmızı takımların çekişmesi sonucu eleme adayları belirlendi. Serhat, Beyza, Muratcan, Ayşe, Deniz, Çağlar ve Nigar yarışmadan elenmemek için büyük çaba sarf ettiler. Ancak, yaratıcı Kastamonu siyez unu tabakları sonrasında, Muratcan başarılı tabağıyla dikkat çekerken, Serhat ve Deniz son ikiye kaldı. Serhat, yemek yapımında diğer yarışmacılara yardımcı olmaya çalışmanın kendi performansını olumsuz etkilediğini belirterek, "Kendimi unuttum. Daha iyi bir tabak çıkarmak isterdim, ama olmadı. Burada olmaktan mutlu oldum ama daha fazlasını öğrenmek isterdim" diyerek yarışmaya veda etti.

master2.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.