MasterChef'te ''Kocan beni tehdit etti'' iddiası: Nigar'dan şoke eden iddiaya jet yanıt

MasterChef'te  ''Kocan beni tehdit etti'' iddiası: Nigar'dan şoke eden iddiaya jet yanıt

Ekranların severek izlenen programı MasterChef‘te sular bir türlü durulmuyor. Son zamanlarda gündem olan iki yarışmacı Hakan ve Nigar arasında yaşanan polemikte tansiyon tırmanıyor.

MasterChef Türkiye’de yarışmacılar arasında yükselen tansiyon sosyal medyada yansıyor geçtiğimiz haftalarda kural ihlali yaptığı gerekçesiyle Hakan’dan tepki gören Nigar potaya gitmişti Hakan da bu davranışı üzerine tepki çekti.


Genç yarışmacının programda kullandığı ifadeler dikkat çekmişti. Hakan, "Şöyle bir durum var, artık birbirimizle olan sorunlar geçmişten gelen bir şeyler var, şöyle tarttığı zaman burada kaybedilebilir kazanılabilir ama doğru yoldan sapmamak gerektiğini düşünüyorum; Nigar abla demek istiyorum şeklinde konuşmuştu.

SOSYAL MEDYA ATIŞMASI STÜDYODA GERGİNLİK YARATTI
Sosyal medya hesabından açıklama yapan genç yarışmacı yaptığı açıklamada Nigar‘ın kocası tarafından tehdit edildiğini ileri sürerek gerginlik yaratacak bir iddia ortaya attı.

İDDİALARA JET YANIT

İddiaların ardından Nigar'dan da yanıt gecikmedi. Sosyal medya hesabından eşinin Hakan’a attığı mesajı yayınladı mesajda yer alan merhaba ben Nigar‘ın kocasıyım sen benim iki tane genç kızımı ağlattın seni asla unutmayacağım ifadeleri yazdığı görüldü.


Tehdit konusunun yarışma sırasında tekrar gündeme gelmesinin ardından ortalık gerildi söz konusu olayla ilgili Nigar,"’’Yapılmış olan bir hata var. Arkadaşlarımdan da sizlerden de özür diliyorum diye kaç kere bunu söyledim. Eşim bunu izliyor tabii. Çocuklar izliyor, ağlıyor. Ağlayınca eşim sinirlenince de gece mesaj atıyor. 'Ben de seni unutmayacağım' yazıyor." ifadelerini kullanırken Hakan ise, ‘’ "Ben seninle dışarıda görüşeceğim" deyip kafa sallamaların?" diye sordu. Nigar da "Burada konuşulmasını istemediğim için arkada konuşuruz manasında söylemiştim o yanlış anlaşıldı sadece" dedi

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.