Masuaku'ya güle güle! Yeni sol bek sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da ses getirecek

Masuaku'ya güle güle! Yeni sol bek sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da ses getirecek

Masuaku'nun sözleşmesini feshetmeye hazırlanan Beşiktaş, Brezilyalı yıldız Marcelo için görüşmelere başladı.

Brezilyalı yıldız Marcelo''nun Süper Lig''e geleceği duyuruldu... 15 sene formasını giydiği Real Madrid''e veda ederek Olympiakos''un yolunu tutan Marcelo, burada aradığını bulamadı. 14 haftası geride kalan ligde 3 maçta çok kısa süreler sahada kalan Marcelo, Avrupa arenasında da istediği şansı bulamadı. Yunan ekibiyle yıldızı barışmayan tecrübeli sol bek ayrılık kararı aldı.

MASUAKU GÖNDERİLİYOR

Devre arası Olympiakos''tan ayrılmaya hazırlanan Marcelo için İspanyol ekibi Getafe''ye ile prensip anlaşmasına vardığı duyurulmuştu. Ancak transferde flaş bir gelişme yaşandı. Fotospor''un duyurduğu habere göre; Süper Lig devi Beşiktaş, West Ham''dan kiraladığı Arthur Masuaku''nun kiralık sözleşmesini feshederek geri gönderecek. Olympiakos ise burada devreye girecek. West Ham ile görüşecek Yunan ekibi, Masuaku''yu kadroya katmak için girişimlerde bulunacak. Eğer bu transfer gerçekleşirse, Marcelo''nun sözleşmesi feshedilecek. Şenol Güneş''in transfer listesinde olduğu Brezilyalı yıldız için Beşiktaş devreye girip bu transferi bitirecek.

BEŞİKTAŞ''IN YENİ SOL BEKİ MARCELO

Beşiktaş''ın tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş, şampiyonluk yolunda iddialı bir takım oluşturmak için devre arası transfer dönemini büyük bir şans olarak görüyor. Bu doğrultuda eksik bölgeleri kapatmak isteyen Kartal, Marcelo transferini bitirerek iddiasını güçlendirmek istiyor.

TAM BİR KUPA CANAVARI

Olympiakos''ta 7 maçta 199 dakika süre alan Marcelo, 2 gole imza atarken asist katkısı sağlayamadı. Real Madrid döneminde 546 maça çıkan Brezilyalı efsane sol bek, 38 gol 103 asistlik müthiş bir katkı sağlamıştı. Kariyerinde almadık kupa bırakmayan Marcelo''nun 5 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 6 La Liga zaferi, 3 UEFA Süper Kupa şampiyonluğunun yanı sıra 4 FIFA Kulüpler Kupası, 2 İspanya Kral Kupası, 5 İspanya Süper Kupası ve Brezilya Milli Takımı ile aldığı 1 Konfederasyon Kupası bulunuyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.